Bara för att få börja om!

Heej!

Innan när jag gjorde matte läxan läste jag fel på vilken läxa det var. Jag trodde det stod läxa 19 när det stod läxa 18.. Så när jag kom till uppgift 6 kände jag igen uppgiften och insåg att jag inte alls gjorde rätt läxa utan förra veckans läxa!:O Jag fick ett litet utbrott på mig själv!XD så det var bara till att börja om!

Drama/Film

Hej!

Idag på drama/filmen så började vi filma våran kortfilm:) Jag var ju inte där förra gången så dom hade redan kommit på en liten story. Idag var jag kamera kvinna! yeah!;D Det är faktiskt jätte kul att filma:) Filmen handlar än sålänge (man vet aldrig vad som händer;)) om några barn som säljer kakor till deras klass resa på musikskolan. Barnen försvinner helt plötsligt när dom gått upp på den förbjudna femte våningen... Typ nåt sånt kommer den handla om! Idag filmade vi lite lärare som ska va med. Roligt:) bild läraren var med och Ellie hade lektion hos henne då så hon fick vara statis;)

Innan kollade jag på Semesterduellen. hahahaXD Det va två helt olika familjer som bytte semester. Det var lyx, översminkade och skogsmullar! Bästa blandningen ju, eller vad man säger;)

Nu äter jag Ben&Jerrys och kollar TV. Mums!



Liite talang

Hej!

Imorse så skulle jag ge igen lite på Maja och ta med mig en macka till skolan(hon brukar ta med sig och läska mig;) ) Men, så smart som jag är så glömde att jag hade med mig mackan i skolan! hehe;) På elevens val hade jag bild. Jag gjorde en skrapkartong förra gången jag hade bild på elevens val och jag tyckte det va så kul så jag bestämda mig för att göra en till. Denna gången lite svårare och större kartong. Jag frågade våran bild lärare lite på skoj om han blev arg om skrapkartongen inte blir bra.  Han är väldigt skämtsam;)Då sa han: Bara du gör den seriös. Sen om den blir bra spelar ingen roll. Sen måste man ha talang också och du har liite talang. jag: tack. Sen kom han på hur taskigt det lät. Han: Va snäll jag är va?!(skrattar) hahahaXD Han är såå snäll våran bild lärare! hahaXD

Nu ska jag till drama/film!<3:D Vi håller på med en kortfilm, tror jag, va ju inte där förra gången. Men det blir kul iallafall!:DBerättar mer om det sen...


Hej då!<3:)

I got a red nose, damn cold!

God kväll!

Idag var jag på utveckligs samtal, spännande va??(nja, inte så värst inget nytt händer, samma sak varje gång) men det började inte förän 15:00 och jag slutade 14:00, så jag hängde med Ellie hem och åt för att sedan stressa som en blå dåre till skolan igen!! Min puls hann inte gå ner under mötet, heheXD Men eftersom jag absolut inte alls har en usel kondis(hehe..hmm) så skyller jag på min förkylning ;)  Efter samtalet cyklade jag tillbaka till Ellie och vi gjorde läxa och va med Filippa en stund. Vi 3 var på linbanan och det var skojjXD eller vad säger ni tejjer?:) Sedan åkte jag och Ellie till Ellies blivande stall, hon får nämligen en foder häst på fredag! Vi skrubbade box väggen och fixa lite. Åt kvälls mat hos henne och kom inte hem förän en halvtimme sen.. lite sent. Nu kan jag bara konstatera  att min näsa har blivit alldeles röd och svider!-_- jag som trodde jag skulle slippa det denna gång, men nej, varför skulle det bli annorlunda denna gången;) Jag kan bara säga: Damn cold!!


Nu måste jag varva ner lite och gå och lägga mig!♥


Kraam!


some information people!

God kväll!

Nu är det så här att jag har suttit här nästan hela dagen och försökt fixa flikar vid headern. Det funkar överallt på bloggen förutom på startsidan! Ni som har bloglovin och läser enskilda inlägg kommer få det perfekt men andra som söker på bloggen och ser den från startsidan ser inga flikar. dom har liksom hoppat upp på headern på bilden istället för att vara längst ner på headern till vänster. Ska försöka fixa detta! men inte idag. När vi ändå pratar om headern så kan jag säga att det kommer en ny header snart! Lovisa ska bara komma hem så att hon kan skicka bilder till migXD Det lyxosten är i Malta och gottar sig;) 

Nu ska jag duscha och läsa lite kemi eftersom jag har prov imorgon. Japp,japp!

Ha det bra allt folk!<3:)


problem,problem,problem!

dom här tre senaste inläggen är till en sak på bloggen som jag håller på och fixar! så bry er inte om dom! Men nu har jag råkat göra något så bloggen är jätte konstig!!! men jag ska fixa det sen!

hejdå!

Drömmen!

Min dröm eller mitt mål, det beror på hur man ser det, är att lyckas som skådespelerska! Jag har alltid varit en person som älskar att spela apaXD Jag tycker det är så kul att få vara någon annan för ett tag, det är ibland nästan befriande. Tänk att få vara med i en film som vinner en oscar! Det skulle vara jätte roligt!:D

Jag!

Jag heter Klara och bor i Varberg. Jag är 13 år och har en mamma,pappa och en lillebror. Mina intressen är dans,ridning,kompisar och teater/film! Teater/film är ett stort intresse som jag har. Om man skulle beskriva mig med några ord skulle det nog bli: envis,positiv,ambitös och lång(hehe). 


Bloggen!

I den här bloggen skriver jag om min vardag och teater/film. I min vardag bjuder jag på det som händer i min vardag, ganska logiskt;) Med teater/film skriver jag om mitt stora intresse, teater/film. Det kan handla om vad vi gjorde på dramat idag, film rescensioner, nyheter och egna framsteg!

Bloggen är en kul grej som jag har fastnat för!:D♥


I'm sick, soo boring!

Hello!

I natt kunde jag inte sova för att jag var så himla förkyld. När klockan ringde imorse så kunde jag inte prata för att jag var så förkyld och jag var jätte,jätte trött, verkligen hur trött som helst( ska jag vara ärlig så orkade jag knappt gå på toaletten). Sedan upptäckte jag att jag var lite febrig också-_- som körsbäret på glassen licksom... Så vi fick ringa skolan och säga att jag var sjuk.

Just nu är jag fortfarande trött och väldigt förkyld. Om jag orkar ska jag dansa ikväll. Jag måste nästan dansa ikväll för jag har missat så många lektioner och kan typ inte dansen. Det är ju en fördel att kunna dansen kan man ju tycka;)

På bloggens framsida är det en liten ruta på vänster sida där det står test. Det ska bli som en liten meny där jag ska bara fixa lite först. Sen när Lovisa kommer hem från Malta ska hon skicka bilder till mig som jag ska ha till headern!

Nu ska jag fixa lite te och ta en clarityn (tablett till förkylning)!


Hoppas ni har det bättre än mig!<3

Ett inlägg

Tja!

Japp, nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva...hmm har inte så mycket att skriva om... Jag kan meddela att jag fortfarande har jätte ont i halsen-_- Det blir att överdosa med te och honung ikväll!XD

Jag red igen klockan kvart i fem innan i min gamla, gamla ridgrupp. Dom rider bara i en tre kvart så det kändes lite som att man knappt han börja rida innan man skulle sluta. Jag rider i en timme så det är bara en kvarts skillnad men den kvarten gör mycket kan jag tala om!;)

Om Klara ska vara duktig så ska Klara läsa kemi nu men Klara orkar inte. Fast Klara måste! Fast Klara måste duscha först, sen läsa kemi.


ÅÅ, vad Klara hade velat hänga med till staden idag!:O aja, det får bli en annan gång:)


Imorgon är det dans! shiit! jag kan inte stegen kom jag på nu, oh no!xP


nej! Nu måste Klara duscha!

Hejdå!

En dag där allt krockar-_-

Hej!

Med den rubriken blev ni la intresserade att läsa!? eller hur??

eller inte.

aja,Idag så är det inget drama:( boring!:( Men, då fick jag helt plötsligt tid för annat och bestämda att jag skulle hänga med filippa och carin till stan! Men nej. Då säger mamma att jag måste rida igen idag för jag har missat 3 gånger. jaha! Där var stan borta-_- Fast det blir ju självklart kul att rida men det var så länge sen vi 3 gjorde något. aja, sånt är livet allt folk!XD

För att krydda det här så har jag jätte ont i halsen!:O Och känner mig lite halv taskig i magen:( Men det går säkert över!;)

Nu tar vi lite roligare saker!

Just nu sitter jag ute i det underbara vädret(i dunjacka, man får ju tänka på halsen)efter en lång promenix med sötaste hunden<3 Jag fick även en impuls innan att lilla Lucky självklart också ska få komma ut i vädret! så nu är Zebbe, Klara och Lucky ute!:) Lucky har inte varit ute på jätte länge eftersom det inte varit så lämpligt väder ute, så hon är nog väldigt glad nu!:D


Jahopp, jag får nog ta fram kemi boken och plugga inför provet på torsdag...eller vänta! Nej, nästa kemi lektion är imorgon! ojdå... nu blir det plugg!


hejdå!

Grattis mormor!

Ikväll efter att jag varit på provfilmning så åkte vi till mormor och firade hennes födelsedag!:) Grattis,grattis mormor!:D Vi åt god mat,våfflor och jag läste lite för Elin(min kusin). Hon är bara för söt!:) Vi har också kommit på att man kan dela biostolarna(jag ska ha dom i mitt rum, jag har skrivit om dom i ett annat inlägg) så att dom blir 3 istället för 4. Det är bra för då kommer dom inte sticka ut från väggen, men vi ska ta hit dom nästa helg och kolla hur det ser ut!;D


ps. jag har börjat göra om på bloggen, ska bara få bilder till headern och ska nog fixa en klocka.

Godnatt!♥

Riksteaterkort har kommit!

Hej!

Idag kom mitt riksteaterkort! Med det kortet får jag jätte mycket rabbat på nästan alla föreställningar på sveriges teatrar:) Det kostar bara 50kr:) This is real stuff my friends!XD<3



Hugs!<3

Bilder från ÅRE.

Hej!

Lite sena bilder från ÅRE... Ursäkta mig på bilderna;P



Första morgonen. Frukost efter natt på nattåg.


När vi åkt snowboard och det gick jätte dåligt.


 
När vi åkt snowboard och det gick jätte bra!

Utanför våran lägenhet...

Bageriet utanför våran lägenhet. Ellie är något sådär morgontrött...

Det blev inga mer bilder från min kamera!


Spännande värre...!

Hej!:)

Idag var då Klaris (jag;P) på provfilmning i självaste Göteborg! Jag och en till tjej fick gå in på ett litet kontor med regissören och maggie(rollsättaren). Inne på kontoret fick vi sätta oss i varsin fotölj och vi pratade lite. Vi fick improvisera en scen där vi låtsades att vi sov över och berättade spök historier i ett gammalt hus, där ingen var hemma. Jag kan tillägga att dom filmade. Den scenen slutade med att "pappa" kom in i rummet. Fast vi fick bara låtsas att pappa kom in i rummet. Nästa scen fick vi improvisera att vi satt på skolgården och det var två veckor kvar till skolavslutningen. Vi pratade lite om hur skönt det ska bli med lov och lite sånt. Det hela avslutades med att dom filmade en intervju(inte att jag och den andra tjejen intervjuade varandra utan dom bokstavligen intervjuade oss). Nu skulle egentligen min provfilmning varit klar, men regissören ville se mig spela mot en annan tjej(!) vilket måste varit något positivt!:D Vi fick improvisera en scen där vi bråkar om en skolavslutnings klänning som är min, men hon villa låna den, fast jag vill ha den själv. Regissören såg nöjd ut så vi får la hoppas på det bästa!;D♥  

Om jag inte får svar om ca två veckor blir det inget denna gången sa dom. Vi får hoppas, hoppas!;P

National tresure

Hej!

Sitter och kollar på National treaure med familjen. Jag tror jag har sett den förut och om jag minns rätt så är den rätt bra!;)

Ni får ha det bra!<3

Det luktar grillat!

God kväll!

Nu ska jag börja skala potatis som mamma, Zebbe och jag var och köpte i äffren precis. Vi gick en liten promenix dit och det luktar grillat gott folk!:D Man fick allt lite sommar feeling när alla grillar!;D Det är så härligt:)<3


Ha en trevlig kväll!<3:)


sms signal hörs, jag tar upp mobilen, öppnar sms:et, läser...

Stirarr på Ellie. Ellie frågar vad det är. Jag svarar: Jag ska på provfilmning!


Detta lilla fina skådespel utspelade sig i ÅRE i  en värmestuga precis innan vi skulle bege oss till halfpipen. Ni kommer ihåg när jag för ca 3 veckor sen var i göteborg på en casting för en film? Man fick 15 sekunder på sig att improvisera ett telefonsamtal. När jag nu var i ÅRE fick jag ett sms från rollsättaren och jag har gått vidare till provfilmning!:D Jiiiihaaa! hahaXD Jag ska dit på söndag, imorgon(!) och provfilma. Jag har fått mail också och där står det att man kommer spela mot varandra... spännande;) Regissören kommer även vara där. Jag har aldrig blivit filmad på det sättet så oavsett hur det går så har jag en erfarenhet av det. Och även om jag inte går vidare så har dom ju sett någonting, nåt litet, kanske jätte litet, under mitt 15 sekunders samtal. Men dom har iallafall sett något!;D


Humörstatustaggad, glad men samtidigt väldigt nervös!XD 



Bara så att ni vet så är det nu ni ska kommentera: Break a leg!!

hihi^^:D<3



Puusss och kraam, skumbanan!!♥:D



Hemma från ÅRE!

Heej!

Jag har precis kommit hem från ÅRE, 7 timmar försent. Egentligen skulle vi vart hemma klockan tio imorse men mitt i natten fick natt tåget problem med loket och var tvungna att byta lok, vilket tog 6 timmar för dom. Därför har jag tillbringat hela dagen på ett tåg! eftersom att det var så försenat så var all mat  och sånt gratis! Det var la det ända bra med det hela..XD bara det att eftersom man inte hade något bättre för sig gick man och åt hela tidenXD hehe. just nu så snurrar allt omkring för mig, det är som att jag fortfarande är kvar på tåget...:S

Veckan gick jätte fort fast ändå långsamt! Det har gått tillräcklig med tid för att jag ska glömma bort lite hur det känns att vara i vardagen, samtidigt så gick det på tok för fort! Jag och Ellie har kört snowboard hela veckan och vi har verkligen utvecklas! Från att knappt kunna åka sittliften till att köra i halfpipen!:D Fast vi kör inte så branta backar ännu men det kommer nog nästa år!;D Dom sista dagarna körde vi i skogen inprincip hela dagarna. Det var så himla roligt för vi var dom ända i skogen, det var jätte mycket snö och vi kunde inte styra! haha det kanske låter lite opraktiskt att inte kunna styra när man kör på jätte smala stigar med en massa träd runt omkring? Men nej! Det var det som var så himla roligt!:D Ellie kör först, skriker och ramlar, jag kan inte styra och för att inte köra rakt in i ellie måste jag kasta mig åt sidan in i alla snödrivor och träd!:D haha! så höll det på hela tidenXD Sista dagen hängde vi med Ellies pappa till halfpipen:) Vi droppade faktiskt från kanten ner i halfpipen;) Det blåste och snöade så mycket så att ena sidan hade en massa djup ny snö och den andra sidan var som vanligt. Fast det gjorde inte så mycket;) Jag och Ellie hade bara lite problem med att fånga ankar liften...heheXD


Åre fast på pistkartan.


Halfpipen! Dessvärre är det inte jag och Ellie på bilden;) Vi hoppade inte heller, men vi kom upp lite på kanterna iallafallXD


Det är bara en liten del av vad som hänt!:D<3

Kraam Klara!

ps. ikväll är det let's dance final!:D<3

 


Åre here we come!

Nu går tåget mot åre! wiihoo!;D<3 Kommer bli bäst, jag och ellie kommer vara grymmast! hahaXD



Ha det bra !<3:D


Filmkväll hos Lisa!

När jag ätit ska jag cykla bort till Lisa och kolla film med henne, Maja och ellie!:D<3 Kul!:D

Ha det bra!:D

Ursäkta förseningen men här kommer fakta om ögondatormusen!

Slipp musarm med ögonstyrd dator!

Det ser ut som en vanlig laptop, men du kan styra datornsfunktioner bara genom att röra blicken. Musklickandet försvinner med den nya tekninken.

I stället för att använda musen till att navigera dig fram på skärmen förstår datorn vad du tittar på och är intresserad av. 

Om du tittar högst upp till höger så aktiveras det området som du sedan kan klicka på. du kan zomma in och ut i bilder och dessutom kan datorn startas och stängas av  automatiskt  så fort du tittar på den.
- Ögonen är perfekta för att peka med och kombinationen blir ett idealt, naturlig användargränssnitt, säger Anders Olsson,affärsutvecklare på det svenska företaget tobii Technogly,som tagit fram tekniken till laptopen som än så länge bara finns som prototyp.



Ögonen istället för datormusen!?

hej!

Jag har egentligen väldigt bråtom nu för jag ska med bussen till kulturskolan. Jag har drama/film. Men jag va bara tvungen att berätta om en sak jag precis läste i tidningen!

Dom har uppfunnit en dator som kan programera eller vad man säger vart du tittar någonstans på skärmen och då är det som att du klickar där med musen fast med ögonen!XD Jag tror jag hade fått spel om jag hade en sån dator för ibland om man läser på olika knappar så kanske datorn tror att jag klickar där! jag tror inte ni har fattat ett dugg av detta för jag skriver väldigt konstigt för jag är så stressad! haha! jag berättar mer ikväll istället!;)


puss och hej!<333

Ännu en dag... fast det lät ju deprimerande, hmm, Ännu en helt fantastisk händelse rik dag!

Hej, hej!:D

Idag märkte jag att det hade räckt med en sida matte igårXD aja;)

Idag händer det inte så mycket tror jag... Jag ska till stan med mamma för att kolla på inlines skydd. Om jag inte har sagt det förut så säger jag det nu. Jag ska åka snowboard i Åre och ska ha handledsskydd då jag stukade handen förra året. I måndags köpte jag och mamma riktiga handledsskydd som var hur dyra som helst! Helt sjukt egentligen när jag tänker efter. Men sen kom Ellies pappa med den smarta iden att ha inlines skydd!:D Det är inte alls lika dyrt+ man får armbågs och knä skydd också:) Så det är anledningen till varför jag ska köpa det.

Jag måste göra lite so inför provet imorgon och no för att jag inte är hemma nästa vecka:( Tråkigt men måste göras-_-

Ikväll ska jag iallafall kolla på Blue Bloods! En bra serie, en så länge, vi får la se;P<3



Hittade ingen bättre trailer!

Ni får ha en bra onsdag!:)

Duktigt värre...

Hallå!

Idag har Klara varit duktig gott folk!:D

Först var det skola. På matten får jag reda på att  jag ligger efter ganska mycket-_- Lagom roligt nu när jag ska bort en vecka och måste ändå jobba extra hemma. Men nu är det så att Klara har varit duktig och gjort två sidor hemma idag + en ma-läxa:)

Efter skolan hänge jag med Lovisa hem. Vi pluggade, jag gjorde so inför provet på Torsdag. När klockan va ca 5 (tror jag, kanske 4;P) så sprang  vi i väg på en spring runda! Ännu en gång idag som jag var duktig...;P Det var inte särskilt roligt när man sprang men när man var färdig så var det en väldigt skön känsla i kroppen!:) Problemet med mig och när jag har tränat är att jag älltid blir sugen på choklad efteråtXD så typiskt mig:P för äter jag den där choklad biten har jag ju förstört allt! haha!XD

När vi kom hem till Lovisa igen så gjorde vi smoothie eftersom vi var sugna på någonting, men det var ju tvunget att vara nyttigt;) Vi hade kiwi i och det blev inte så tokigt.

Sedan har jag vart hemma och gjort dom där matte sidorna + läxan som jag skrev om tidigare i inlägget.


vältränade tjejor på bildenXD host*(iallafall är inte jag det)

Puusss<3

Det blev en lugn lång-helg...

God eftermiddag!

Idag får jag vara barnvakt åt min lillebrorsa och hans kompisar som ska komma hit efter lunch:) Jag har inte gjort något speciellt denna helg förutom bio och hämtat möbler och möblerat om i rummet. Idag ska jag sortera bland alla mina saker och börja ta in saker i mitt rum igen. Inte det roligaste men jag måste göra det för att få ordning i mitt kära rum!:P<3

Ni får fyra låtar!












nehe! nu kom visst Jesse och hämtade Nils så Jag blir inte alls barnvakt! haha! aja<3:)

Ni får ha en trevlig dag!:)<3

Mina fynd från mormor!

Hej,hopp!

Det här skrivbordet är från mormor. Gammalt och fint. Jag har inte bestämt mig om jag ska låta det vara rött eller måla det gammal vitt...? Förslag?<3





Den här stolen har jag också fått från mormor. Benen är likadana som skrivbordet,så passande. Jag ska klä om den i någon färg. Jag tror det blir grön. Jag ska nämligen ha som gröna detaljer i rummet;) Vi får se om benen får vara svarta eller vita.. lutar mot svart.





Sen... så hittade mormor dom här glarrorna!;D




hihi^^:)<3

puss och kraam!

Kollar på Pretty women och platt tv...

hej!

Idag så har jag och mamma varit hos mormor och hämtat ett rött gammalt skrivbord och en stol! Jag ska kanske måla om skrivbordet till gammaldags vit, så där slitet ni vet. vi får se... Jag älskar verkligen gamla möbler! Jag gillar när det är så där gammalt och slitet och inte så mordernt och perfekt! vad gillar ni? Stolen ska jag klä om i någon rolig färg:) Jag ska kanske,kanske ha bio stolar i rummet också!:D Mormor har fått några gammla som dom skulle slänga och nu står dom bara i källaren. så det kommer bli så himla coolt i rummet nu! :D Eftersom biostolarna är uppfällbara eller vad man säger så kommer det bli en massa yta i rummet och det kommer bli så skönt! Jag kan visa bilder på stolen och skrivbordet typ imorgon...:P Iallafall så är detta också anledningen till att jag kollar efter en platt tv. Jag vill ha en ny tv nu för min är så gammal och funkar typ inte! vi får se gott folk hur allt blir!:D

Detta blev ett väldigt rörigt inlägg känner jag men jag kommer förklara mer sen!:)

ni får ha det bra! Imorgon är det studiedag!:D<3

Och vinnaren är...! Eric Saade!

Eric Saade kommer tävla för oss i Eurovision song contest! Det blir säkert bra:) Egentligen är jag lite trött på alla poplåtar som låter likadant, men men;) Nu ska jag inte vara negativ! hahaXD


Här har ni låten!


Puss och kraam!

Melodifestivalen, Grande finale!

Hellu!

Kommit hem från bion, Trassel. Den va lika charmig som resten av Dinsneys filmer;)<3

Ikväll är det grand finale i melodifestivalen! Dom tippade är Erik Saade och Danny Saucedo. Inte så otippat. Fast ganska tråkigt, för båda låter ju typ likadant... Men vi får se! Vi har gäster hemma så får la gå nu!



Ha en trevlig kväll!:D


ps. vilka/vem hejar ni på?

Inann jag åker och kollar på Trassel med Fanny,Lovisa och Filippa...

hellu!:)

klockan tre börjar bion, Trassel!:D Jag Lovisa, Filippa och Fanny ska kolla på den. Man måste ju bara se den fast den kanske är något barnslig, men who cares?!;)





Now, let's give my nails some paintXD

(kan man ens säga så..?) haha! Vi låtsas det!:P





Ha det trevligt!;)<3

Kvällen tillbtingades med Ben & Jerrys!XD

hej!

haha asså igår skulle jag lägga ut ett inlägg om  att jag aldrig hade ätit Ben & Jerrys och att ikväll var premiären! Men jag glömde klicka på spara och publicera, fast jag trodde att jag hade gjort detXD så här kommer inlägget som egentligen skulle kommit igår!

Det låter kanske konstigt att jag aldrig hade ätit Ben & Jerrys förut men det är sant!XD


Jag tror det var den här smaken Ellen tipsade om...




ha det bra!

Mobilställ av kökets redskap...

Hej!
 idag gjorde jag klart mitt mobilställ i slöjden! Det är inget vanligt ställ utan det är gjort av gafflar och skedar!:D det har tagit mig ganska många gånger att slut föra detta men jag är kankse inte klar ändå. Jag kanske ska spraya den i någon färg! jag vet inte vad jag ska göra så jag undrar om ni kan tänkas hjälpa mig? skriv om jag ska färga den och i så fall vilken färg. Jag vet inte vilka färger det finns men jag kan tänka mig att det är grundfärger. Alltså inte lime grön orange o.s.v. Det skulle kanske bli lite fräckt ändå!;)


ser ni mig i den sista bilden?


det här var min inspiration. Jag har förändrat lite som ni kanske ser.


så! svara nu gärna på min fråga!:D


Teater dag!

Hejsan!:D

Idag har det varit körit men kul har det vart!;)

Först skola, vi började tio över åtta-_- jobbigt men det går;)  Efter skolan skyndade jag hem för att ta bussen tjugo över tre till kulturskolan. Men eftersom bussen kommer fram tjugo minuter inann film/dramat börjar så mötte jag upp Cajsa vid JC.

På film/dramat så klippte vi ihop mini filmen som vi filmade förra gången. Det var jätte kul verkligen:) Nu vet jag lite hur man klipper ihop filmer. Våran film va kanske 4 min lång och tog jätte lång tid att klippa till, tänk då hur lång tid det tar med en riktig lång film, typ Sagan om ringen som är tre timmar!:O Nästa vecka ska vi börja på en egen kortfilm! roligt!:D 

Direkt efter film/dramat sprang jag och Ellen till Ungdomenshus för att repa med Actorface för första gången efter det "lilla uppehållet" eller vad man ska kalla det, haha!XD det blev inte så mycket rep eftersom alla inte kunde komma samma tid så det var inte så många där. Vi repade en scen sen lekte vi lite,hehe;P<3På onsdag nästa vecka ska jag,Ellen, Sanna och Emma kanske hänga med julia(hon som håller i actorface) hem på ett typ möte om gruppen och om en eventuell pjäs i hennes andra grupp som behöver skådespelare. puh! det blev en lång mening utan andnings pauser...

Nu är jag hemma och kom och tänka på hur fort denna veckan har gått!:O Tycker jag iallafall, imorgon är det fredag och sen väntar en tre dagars lång helg pga studiedag!:D det gillas!:P♥



Klara!<3:)

uppehåll bland alla mina aktiviteter!

hej!:)

Idag blev det Ellie eftersom jag faktiskt inte har någon aktivitet denna dag:P jag har aktiviteter måndag,tisdag,torsdag och fredag + saker upptill. Så, ja, jag har mycket och göra om dagarna;)<3

iallafall! Idag är det Ellie och nu ska jag hjälpa henne med skol arbeten för annars kanske hon inte får åka till Åre med mig för Johanna!:O men det får hon säkert, bara hon blir klar med lite saker;) Det stör mig bara lite att vissa får åka bort i en månad som inte sköter skolan men ellie ligger typ inte ens efter men hon kanske inte får åka!:O stör mig!XD snacka om att bli olika behandlade....

aja, vi kommer åka iallafallXD haha!:D


nej, nu måste jag hjälpa ellie, hihi^^<3;)

Internationella kvinnodagen / fettisdagen!

heeej!

Idag är det fettisdagen/ semledagen som alla kanske vet. Men något ni kankse inte vet är att det även är internationella kvinnodagen!:D så alla tjejer/kvinnor/flickor ute i världen sträck på er idag!;D<3

Idag har det varit fullt upp... först skola, sluta kvart i 3. Sen hem, ge kaninen mat, äta mycket, äta semla(hehe), byta kläder, skynda till bussen, kulturskolan kl kvart i 5.. Träna på dikten med Sanna. Elevafton kl halv 7. Framföra dikten. Hem, äta... ja sen blev det två till semlor i kväll! så tre semlor blev det idag!;)

Elevaftonen var för att fira kvinnodagen. det var en konsert och jag och Sanna läste en dikt. Cajsa och Emma var dom som presenterade allt. dom ställde också frågor om kvinnors röst rätt och sånt.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva så hej då!;) haha!

Måndag = Drama!

hej hopp!

Precis hemkommen från skolan. Nu ska jag äta lite sen ska jag göra läxa. Sedan måste jag öva inför imorgon, det e ju kvinnodagen  och några från dramat, bland annat jag, ska vara med på elev afton i aulan. Jag och Sanna ska läsa en dikt tillsammans:) Dessvärre missar jag dansen men det får gå;)

Efter att jag tränat blir det drama!:) 


nej, nu ska jag kolla om frallorna är klara!

föressten så har jag skrivit detta inlägg utan att titta!:O jag e grym!;)


ps. jag börjar bli väldigt otålig med att vänta på film saken! fast det bara har gått tre dagar!XD haha!

Söndag kväll.

Godkväll!

nu sitter jag ny dushad efter en dag i stallet med Carin! Först red jag City, det gick förvånadsvärt bra:) Sedan red jag Chrisan. Vi gick på en riktigt låång runda! jätte lång verkligen! Och Carin ramlade, hahaXD Vi avslutade denna runda med en galopp på åkern;)<3

Nu ska jag kolla min mail sen blir det nog Wallander!:)


Ha en bra kväll!:)<3


inlägg där jag inte ser vad jag skriver!

hej!

nu ser jag inte tagenterna när jag skriver! det går väldigt bra! jag trodde inte jag kunde skriva så fort utan att titta! jag ska nog träna på det här lite oftare!


hejdå!:)<33

Hästdag i dag igen!

Hello!

Idag blir det hästar med Carin idag igen! Det är ju så fint väder så man får ju passa på att ta några fina rundor med pollisarna;)

haha! vi fick ett helt galet skrattanfall igår jag och Carin! Inte det ovanligaste... Riktigt kul var det!:D♥



Hejdå!<3:)


ps. jag orkar inte vänta på svar(!)


Kväll hos Carin.

Hej jag heter Carin och jag är as bra! :D Bra bättre Carin:D <3
Nu får Klariiis skriva .. om hon vill.. hahaha jag är fortfarande bäst :D Harre gött! :D <33
Hej!
kommer va hos carin ikväll!:D kolla mello och så!
hejdå!!!<33333

Ridning med Carin denna underbara dag.

Heej!

Om en stund cyklar jag till Carin för att sedan åka till City och rida lite:) Myys med sötnosen♥

Ikväll blir det nog Melodifestivalen.

Ha en bra dag och se till att komma ut i det fina vädret!;)<3

Castingen!

Hej!

Nu tänkte jag berätta om hur det gick till på castingen igår för er som är intresserade;)

Först när vi kom dit klockan 18:10 så är det första vi ser en jätte låång kö utanför byggnaden!-_- Lagom kul att stå i en typ timmes kö tänkte vi. Men det gick ganska fort, ca 20 min. När man kom fram i kön fick man en lapp som man skulle skriva i. Det var en massa frågor och lite så och auditon numret stod där också. När man gjort det fick man helt enkelt vänta på sin tur. Vi gick till en pizzeria som låg precis jämte. Där satt vi i ca 1h 15min eller nåt. Tiden gick faktiskt inte så sakta som det kanske verkade. Jag och Cajsa hade det riktigt roligt när vi väntade:) Tillslut var det våran tur! Vi fick gå in i en "konferanns sal" med ca 20 pers till. Där träffade vi Maggie Widstrand. Hon är rollsättaren. Hon har rollsätt filmer som "Tshasiki" "Tusen gånger starkare" och "I taket lyser stjärnorna". hon berättade lite om hur det skulle gå till. Hon skulle filma var och en när vi säger vårat namn, våran ålder och mobil nummer, när vi gjort det skulle vi improvisera ett telefonsamtal och vi fick 15 sekunder på oss. S det var ju en liten utmanig att hitta på ett intressant samtal utan att påverkas av alla andras samtal;) Folk tog ens ideer hela tidenXD Jag tror det skulle vart bättre om man hade varit i ett rum där dom andra inte var för att riktigt kunna göra sitt egna samtal. Men,men... det blev ett hyfsat bra samtal iallafall. Jag tänkte att det måste hända någonting och mitt humör måste ändras annars blir det inte intressant. Så där har alla impro övningar vi gjort på dramat hjälp!:D hahaXD Sen var man färdig! Så efter nästan 2 timmars väntan fick man 15 sekunder att visa vad man kan!;)<3



Bilden togs när vi stod i kön för att få en lapp.

Även om man inte går vidare så är detta iallafall en erfarenhet och dom sparar alla auditon filmerna för kommande produktioner!:D

Nu kör vi!

hej!

Ett kort inlägg inann jag beger mig till kvarnagården och sedan till Göteborg med Cajsa!:)

Jag är såå taggad! hihi^^;)<3

vi hörs!:D

Casting in Ghotenburg!:D

Hellluuuu!:D

Nu är det en väldigt glad Klara som skriver!:D I tisdags hittade jag en annons på nätet om en audition/casting i göteborg för en FILM! så himla roligt liksom:)<3 Tänk er det är liksom en film. Jag vet inget annat än vart det är och vad den heter filmen. Jag ska liksom bara komma dit och sen får jag se vad som händer:) Jag tror att man blir intervjuad och får provfilma lite... hihi^^:)<3

Tänk vilken chans det här är! det är ju det här jag vill!:)<3 vi får hoppas det går vägen!;)



Theatre in my ♥

hejdå!<3:)

Bilder från partyt!

tjaaa!

Här är en liten del av alla bilder från partyt hos sanna! Jag har inte fått resten av Ellen,lovisa och Rebecka än;)


Becka:)


jag;)


glasen;)


haha ellen!;)


det är dom bilderna jag har så länge...<3

Drama/Film nästa!

Hejsan!:)

Idag i skolan hände inget speciellt förutom att vi labbade för första gången på kemin. läskigt:P Sen så hade jag våran nya musik lärare på elevens val. Hon var la bra, eller jag vet inte riktigt än:P

Om en halv timme så bär det av till kulturskolan för drama/film! Idag ska vi kolla på filmerna eller dom små sketherna (stavning) som vi filmade förra  gången. Kul fast lite läskigt att se sig själv. Det är det alltid. Jag hittar alltid fel på allt jag gör när jag ser det så på film. Fast å andra sidan är det ju bra för då vet man vad man behöver träna på:)<3


//Klara!

Onsdagen

Hej!

Idag har det bara varit an ordinary day! Inget intressant att skriva om... har bara varit hemma och gjort läxor och sånt tråkigt;) Men imorgon blir det andra bullar!:D då är det drama/film för andra gången:) vi ska kolla på filmerna som vi spelade in förra gången, läskigtXd jag kommer säkert inte va så bra, haha:P fint självförtroende jag har!:P


Ha det bra!:D♥

Kvällen.

Hej!

Efter det att jag skrivit i mitt tidigare inlägg idag att jag skulle bara ge kaninen mat,slå in bok och skriva på ett papper så fastnade jag ju självklart vid datorn!XD så typiskt mig. Så jag hann bara ge kaninen mat och hann knappt äta inann jag var tvungen att springa till Ellen:Paja, jag fick ingen håll som tur var:P

Dansen var jätte rolig:D Ellen hade lärt mig lite men det var inte exakt så som hon visat så jag dansade inte så bra precis. Jag får öva lite under veckan och vara mer koncentrerad nästa gång. Det var ganska många som inte var där idag men dom som var där verkar roliga och lätta att lära känna:) Det var några stycken som jag redan känner lite grann genom ridningen. Och sen så känner jag ju Ellen också!;) och Julia!:)

Nu ska jag försöka varva ner och dricka te och duscha. Sen så måste mamma eller pappa skriva på pappret.



Twilight sämsta film!? Dom måste skämta!

Razzie Awards har dagen innan Oscarnomineringarna meddelas nu släppt nomineringarna för 2010 års sämsta filmer.

Sämsta film står bland annat mellan Twilight Saga, Sex and the City 2 och The Last Airbender. Vilken film var sämst tycker du?

WORST PICTURE
THE BOUNTY HUNTER (Columbia Pictures/Relativity Media)
THE LAST AIRBENDER (Paramount/Nickelodeon Movies)
SEX & THE CITY #2 (Warner Bros/New Line/HBO Pictures)
TWILIGHT SAGA: ECLIPSE (Summit Entertainment)
VAMPIRES SUCK (20th Century-Fox/Regency Enterprises)

WORST ACTOR
Jack Black / GULLIVER’S TRAVELS
Gerard Butler / THE BOUNTY HUNTER
Ashton Kutcher / KILLERS and VALENTINE’S DAY
Taylor Lautner / TWILIGHT SAGA: ECLIPSE and VALENTINE’S DAY
Robert Pattinson / REMEMBER ME and TWILIGHT SAGA: ECLIPSE

WORST ACTRESS
Jennifer Aniston / THE BOUNTY HUNTER and THE SWITCH
Mylie Cyrus / THE LAST SONG
Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis & Cynthia Nixon / SEX & THE CITY 2
Megan Fox / JONAH HEX
Kristen Stewart / TWILIGHT SAGA: ECLIPSE

WORST SUPPORTING ACTRESS
Jessica Alba / THE KILLER INSIDE ME, LITTLE FOCKERS, MACHETE and VALENTINE’S DAY
Cher / BURLESQUE
Liza Minnelli / SEX & THE CITY 2
Nicola Peltz / THE LAST AIRBENDER
Barbra Streisand / LITTLE FOCKERS

WORST SUPPORTING ACTOR
Billy Ray Cyrus / THE SPY NEXT DOOR
George Lopez / MARMADUKE, THE SPY NEXT DOOR and VALENTINE’S DAY
Dev Patel / THE LAST AIRBENDER
Jackson Rathbone / THE LAST AIRBENDER and TWILIGHT SAGA: ECLIPSE
Rob Schneider / GROWN UPS

WORST EYE-GOUGING MIS-USE Of 3-D (Special Category for 2010!)
CATS & DOGS #2: REVENGE OF KITTY GALORE
CLASH OF THE TITANS
THE LAST AIRBENDER
NUTCRACKER 3-D
SAW 3-D (aka SAW VII)

WORST SCREEN COUPLE / WORST SCREEN ENSEMBLE
Jennifer Aniston & Gerard Butler / THE BOUNTY HUNTER
Josh Brolin’s Face & Megan Fox’s Accent / JONAH HEX
The Entire Cast of THE LAST AIRBENDER
The Entire Cast of SEX & THE CITY #2
The Entire Cast of TWILIGHT SAGA: ECLIPSE

WORST DIRECTOR
Jason Friedberg & Aaron Seltzer / VAMPIRES SUCK
Michael Patrick King / SEX & THE CITY #2
M. Night Shyamalan / THE LAST AIRBENDER
David Slade / TWILIGHT SAGA: ECLIPSE
Sylvester Stallone / THE EXPENDABLES

WORST SCREENPLAY
LAST AIRBENDER Written by M. Night Shyamalan, based on the TV series created by Michael Dante DiMartino and Brian Konietzko
LITTLE FOCKERS, Written by John Hamburg and Larry Stuckey, based on Characters Created by Greg Glenna & Mary Roth Clarke
SEX & THE CITY #2, Written by Michael Patrick King, Based on the TV Series Created by Darren Star
TWILIGHT SAGA: ECLIPSE, Screenplay by Melissa Rosenberg, Based on the Novel by Stephenie Meyer
VAMPIRES SUCK, Written by Jason Friedberg & Aaron Seltzer

WORST PREQUEL, REMAKE, RIP-OFF or SEQUEL (Combined Category for 2010)
CLASH OF THE TITANS
THE LAST AIRBENDER
SEX & THE CITY #2
TWILIGHT SAGA: ECLIPSE
VAMPIRES SUCK!


Källa: bio.nu

Enligt mig har den här juryn eller vad det är som bestämmer väldigt fel! Hur kan Taylor,Kristen och Robert bli nominerade till sämsta skådespelare? Hur kan Jennifer Aniston också bli det? Har ni sett Robert i filmen "Remember me" ? Han är som gjord för den rollen och gör det jätte bra! Jag fattar det inte!:O aja, smaken är som baken som man säger...;)


Hej då!


Tisdag 1 Mars.

Hallue!:)

Idag var det en lång dag i skolan. Min No grupp började med kemi idag också:( Det verkar så jobbigt och det är lite farligt så föräldrarna måste skriva på ett papper som bekräftar att vi får vara med och labba. Men det är säkert ingen fara:)

Jag har tränat på att hjula typ hela dagen;P Jag ska ju börja på en ny dans idag och i den dansen ska man hjula och stå på händer! vilket jag är verkligen jätte dålig på! hahaXD aja, ellen sa att det inte behövde vara så snyggt så det får la gå;) det ska bli kul iallafall! Fast den börjar inte förän halv 7.

Jag och Carin hade följe hem och hon berättade en liten tråkig sak:( Kanske kommer upp i bloggen, vet inte. Så hon tog med Harry så gick vi en liten promenad och då träffade vi mamma och Zebbe. så Harry och Zebbe fick leka lite:) Sen hängde Carin med in lite till mig och åt och prata ännu mera. haha vi kan Twilight replikerna utantill, nästan!XD vi är bäst!:D Hon fick också förhöra mig på min engelska läxa.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra medans jag väntar på att dansen ska börja... jo, jag ska slå in en so-bok, ge kaninen mat och mamma ska skriav på den där lappen!


Jag och carin för läänge sen! Älskar dig bästavän!♥


ps. jag och Carin är inte Twilight freaks!:O

Bloggen designad av:
Tasnim | Vardag & Bloggdesign


RSS 2.0