Buuu! för Shakespearefilm i skolan!

Inann jag blir allt för stressad så är jag bara tvungen att berätta om shakespeare filmen vi såg i skolan.

I Svenskan håller vi på och läser om Shakespeare. Så idag kollade vi på Trettondagsafton i svensk verision. Dom har filmat en teater föreställning typ. Det var iallafall bland det dåligaste jag sett! Det var bara så fult! Jag som ändå brukar se det som är bra hos filmer och pjäser som andra tycker är dåliga, till och med jag tyckte den var dålig!:O

hhahaXD

Hejdå!



Kategorierna.

Ja, detta är ju inte särskilt intressant eller nödvändigt, men iallafall!;)

Jag har ändrat lite blnd kategorierna. Jag har tagit bort Mat. och Tipsar. Sedan ändrade jag på shopping. till shopping/presenter. 

Mat. och Tipsar. tog jag bort för att jag typ bara har använt dom en gång var. Så det kändes lite onödigt att ha kvar. shopping ändrade jag till shopping/presenter för att ibland så vill man visa bilder på vad man får också och inte bara vad man köper.

Det kanske låter lite konstigt att det kan vara ett problem, men det blir ofta så för mig att jag inte vet vilken kategori jag ska publicera det i! hahaXD 

hejdå!

Pratstund.

Halloj!

Imorse när klockan ringde var det inte precis lätt att ta sig upp ur sängen! Jag var verkligen jätte trött!:O Jag tror inte jag var den enda som kände så?

Skolan gick hyfsat fort förutom våran SO lektion. Våran lärare stod och prata exakt heela lektionen! vi fick läsa i slutet, typ i fem min. Men då var man så trött efter att läraren hade stått och pratat så man förstod typ inte vad man läste:S aja...

Efter idrotten satt jag,Maja,Ellie och Filippa kvar och prata om allt möjligt i en tre kvart!:) Det är så mysigt att bara prata tycker jag:)♥ Sen kom jag på att jag var tvungen att åka tillbaka till skolan för att hämta mina engelska saker-_- Lagom kul. Men som tur var så skulle Maja och Ellie till affären så dom väntade på mig eftersom dom ändå skulle till det hållet!:D<3 Det är bra med kompisar!:D<3

Nej, nu måste jag äta och sen göra engelskan inann det bär av till dramat!:D♥ Synd bara att både Lovisa och Emma är sjuka så vi kommer inte kunna bestämma roller:( aja.. det får bli nästa gång!



The karate kid

sitter just nu och kollar på filmen The karate kid med familjen:) Den är bra!:)<3



Ni får nöja er med en trailer!

Blev inte som planerat...

Eftersom en älg kom flygandes framför ögonen på mig i bil färden hem tidigare idag blev det ingen manus läsning i bilen som planerat. Jag hade tänkt att få det genomläst en gång till så att jag kunde få en klarare bild i huvudet om hur alla karaktärerna är o.s.v. Men det blev inget med det;)

Om inte familjen ska kolla på en film nu så får jag läsa nu istället. För det är la inget man ska göra till skolan? Har typ glömt bort skolan nu under veckan!;) hahaXD


Månskensbarnet håller vi på med just nu i dramat.


Rango.

Rango är en animerad film från Paramount Pictures. Den har sverige premiär 4 Mars. Kommer i 3D.

Rango är en kameleont som självaste Jhonny Depp ger röst åt. Jhonny Depp har vart med i filmer som Pirates of the Caribean och Chocolate. Själv blir jag gärna en lika bra skådis som honom i framtiden. Bara det att han är med i filmen så blir det ett måste att se denna film!XD haha!

Tillbaka till filmen...

En husdjurs-kameolont ger sig ut på äventyr för att finna sitt rätta jag i ett nytt animerat äventyr från Paramount Pictures och Nickelodeon.

Mannen bakom Rango är Pirates of the Caribbean-regissören, Gore Verbinski och Rangos röst görs av ingen mindre än Johnny Depp. Övriga namnkunninga skådespelare som lånat sina röster är bl.a Bill Nighy, Isla Fischer, Ray Winstone, Abigail Breslin och Harry Dean Stanton.och Abigal Breslin (Signs, Little Miss Sunshine). ”

Trailern:





HJÄLP, EN ÄLG!:O

Det här lovet har innehållit en massa saker. Om man skulle göra en lista på vad jag tyckte var läskigast så hamnar definitvivt den här händelsen på första plats.

Vi var på väg hem från Ästad Gård. Vi satt och lyssnade på musik när jag plötsligt ser hur en älg springer och rätt över vägen och hinner inte riktigt komma över inann vi krockar in i den. Rumpan och bakbenen slog sönder glaset och bucklade bilen. Jag bara såg hur den gled över motor huven(heter det så?). Sen flög den rakt ner i diket. Den såg så rädd ut! Jag blev så chockad och tyckte så himla synd om älgen att jag började gråta och typ skrek "Nej! älgen, älgen ,älgen!! Nej! skada den sig?! är den död!? stackars älg!!" något sånt skrek jag. Jag kommer inte riktigt ihåg. I nästa sekund så såg jag hur den reste sig upp och sprang in i skogen igen. Hoppas bara den inte skadade sig! Det är en jägare ute nu och kollar om den ligger någonstans och lider.

Den var så stor! Eller så uppfattade jag den bara stor. Vet inte. Det var så hemskt att se den så rädd! Jag har väldigt lätt för att tycka synd om djur och speciellt när det beror på människor. Jag kan bara inte sluta tänka på om den går omkring där nu i chock tillstånd och förblöder!;( Samtidigt känns det väldigt skönt för det kunde ju gått mycket värre! Det finns ju dom som fått in hela älgen  i bilen genom glasrutan! Och det finns säkert dom som har sett hur älgen ligger död där framför bilen eller att den ligger där och kämpar för livet. Jag vet ärligt talat inte vad jag skulle gjort om älgen hade legat kvar och typ skrikit av smärta. Jag hade nog gråtit och gråtit... och känna mig hjälplös.

Jag kan medela att det tar nog ett tag inann jag vill bege mig ut på skogsvägar igen! 

Det ska bli skönt att det är en helt normal vecka jag har framför mig nu. På tisdag är det ju första danslektionen!:) Imorgon är det drama!:) På torsdag är det film/drama!:) På fredag är det Ridning!:)

 

Gullivers resor- Klara betygsätter.

Jag såg ju Gullivers resor när jag var i Örebro i helgen. Jag tänkte betygsätta den nu.



Handlingen:

I denna oproportionerligt stora komedi får vi möta Gulliver, en journalist vars liv går på tomgång. Drömmen om att bli resereporter tycks aldrig bli verklighet så Gulliver bestämmer sig för att ta saken i egna händer, packarväskan och ger sig ut för att upptäckavärlden. Och äventyret väntar bara runt hörnet. Gullivers skepp förliser i en storm och han flyter iland i det okända landet Lilliputt där invånarna är pytte, pyttesmå.

Genre:

Komedi Äventyr.

Regissör:

Rob Letterman.


Ålder:

Från 7 år.

Min åsikt:

Jag tycker den var en mysig familje film. Ganska rolig och hyfsat bra gjord. Ibland klippte dom lite snabbt. Jag skulle kunna tänka mig att se den igen men jag kommer inte hyra/köpa den för att få se den igen.

Betyg:


tre stjärnor av fem!

Ästadbondgård- Nästa.

Hej!

Om ca 1 timme bär det av till Ästadbondgård med familjen!:) Vi ska fira morfar som fyllt år. Vi kommer bada bad tunna och sova där, mysigt kommer det bli. Jag har aldrig vart där så det ska bli spännande;)

Det blir nog inget mer bloggande för än imorgon kväll tror jag.<3


Hejdå!<3:)

Gud vad dagarna går fort!

Godkväll!

Jag kan ju börja med att dagarna går alldeles för fort!:( Det känns som att det precis var helg. Jag har haft ett väldigt roligt lov med en massa att göra och det är inte slut än!;) Imorgon ska familjen till Ästadbondgård och bada badtunna och sova där. Mysigt kommer det bli:)

Nu börjar Let's Dance!! hejdå!!


/Klara:)<3


oj,oj,oj! här har det blivit fel!

tja!

Nu när jag skulle visa Lovisa likheten mellan "born this way" med Lady gaga och "Express yourself" med Madonna i mitt inlägg som jag gjorde för några dagar sen så märkte vi att båda låtarna var Born this way! haha så jag hade bara lagt ut en av låtarna. Så titlen "Hör ni likheten?" passar ju bra! haha men nu ska ni få dom riktiga låtarna här!






Dom är sjukt lika! det är som att lady gaga har bara skrivit en ny text och ändrat lite på ackorden eller nåt!

Hos Carin!

hej!

Nu sitter jag här hos Carin<3 och väntar på att Carin ska bli klar.

Vi var ju i stallet inann och Carin longerade City när jag red. Det gick super bra!:) Fast sen när Carin skulle rida gick det mindre bra fast det var för att hon tog bort longeringslinan. Sen så är jag tyngre än henne så City typ skärper sig eller nåtXD haha lite onödig information,men,men..

Nu om en stund ska hon lämna mig och åka till gbg på gbghorse show! Skull också hängt med men jag hann typ inte för jag ska ju rida idag;( så nu kommer Carin bra lämna mig!;( (Klara i tårar!)

skojja...


Nej,men nu får jag la gå då! Ha en fortsatt trevlig dag!:) /Klara



Hästdag!

Hej hopp, dagen kommer innnehålla mycket galopp!

Idag kommer jag ägna mycket tid åt hästar. Nu om en liten stund ska jag hänga med Carin till City och rida henne för första gången! Roligt:) Sedan klockan halv 4 är det vanlig ridlektion. Jag ska ha Archie(VILL INTE!!) och vi ska hoppa. Sista gången jag hoppade med honom gick det inte så bra, hoppas det går bättre denna gång;)


Nu måste jag gå!:)

vi ses<3




Gösta fyller år!

Hej!

När som helst ska familjen åka till mormor och Gösta för att fira att Gösta fyller år!

Grattis Gösta!:)

Det är kommer jag ha på mig

kofta:H&M köpte igår med Ellen.
linne: New Yorker.
Kjol: Monki!
Skärp:emuse second hand


Ha en trevlig kväll!:)<3

Vågar man?

Hej!

Rebecka har vädigt cool stil tycker jag och hon har ganska ofta illrött läppstift på sig. Jag tycker då väldigt mycket om det och funderarar starkt på att köpa ett. Men, vågar man ha det i skolan? Kommer det bara ligga där i nesesären (stavning) och jag kommer aldrig använda det?

 I vanliga fall brukar jag inte bry mig om vad folk tycker och tänker om vad jag har på mig. Dom får tycka vad dom vill men bara jag gillar det så är det ok. Men läppstift   jag vet inte... vad tycker ni?:)

Här är en bild på när jag har läppstift, dock vill jag nog ha lite mörkare. Ska jag våga köpa ett?


Jag har på mig mina nya örhängen och min nya kofta som jag köpte igår.


svara jätte gärna!

//Klara

Rolig kväll hos Sanna!

Hej!

Igår va det utklädnings party hemma hos bästa Sanna!:) Roligt och mysigt med tjejerna♥ Jag var en mat-tant typ:P Sanna va en cupcakehjälte, Ellen var en bebis, Lovisa var en kines och Rebecka var en sjöman:) Vi kollade på Grease och åt mat och glass och byggde pyramider m.m. :D

Det va skojj iallafall!;D Nackdelen är bara att jag är trött;) Efter att jag har ätit lunch måste jag gå ut med Zebbe, vilket jag inte har så stor lust med, det är ju så kallt ute och jag är trött... aja;) Lovisa ska nog hänga med mig så det blir inte jätte tråkigt:)


Ha det bäst!:)

Mitt manus och hur jag skriver.

Hej!

Jag har gjort en framsida till mitt manus . Jag gör alltid olika framsidor till manusen och dom visar alltid bilden jag får av teatern. Till xxxxxxxxxxxxxx får jag en bild på en brun gammal resväska.

Jag skriver även alla pjäser med olika stilar. xxxxxxxxxxxxxx skriver jag liksom på snedden med tjocka bokstäver. Jag gör det även svart högst upp som om det blir en skugga där för att månen lyser på texten.

Jag vet inte varför jag gör olika skrivstilar till dom olika pjäserna men jag tror att jag får en bild av hur pjäsen är. Det funkar bra för mig iallafall.

Genom Blodets framsida


Så här skriver jag Genom Blodet






Ha det bra!:D

Vad jag köpte i Stockholm!

Hej!

Det här är vad jag köpte i Stockholm!


Kjol från Monki.


Skärp från en second hand affär.


Skärp från en second hand affär.

Det va vad jag köpte!<3

Ulrik Munther.

hej!

ja nu skulle jag egentligen lägga upp alla låtar som han gjort eller gjort covers på men det får bara bli fyra låtar. Dom tre första har han gjort själv och den sista är en cover på lady gagas "Born this way"













Enligt mig är han sjukt bra och jag bara älskar hans röst! Speciellt när han sjunger på engelska!

Hör ni likheten?





Det första jag tänkte på när jag hörde Lady Gagas nya låt "Born this way" var att- "vänta lite nu, den här känner jag igen!" Sen kom jag på att den är väldigt lik Madonnas låt "Express yourself"


Hör ni?<3


ps. jag kom på varför jag inte kunde lägga ut sångerna som Ulrik sjunger förut. så dom kommer nog upp sen...

Hemma!

Hallå!

Igår kväll kom jag hem efter en otroligt rolig helg med Rebecka,Cajsa och Rebecka!:D Vi har haft så himla roligt och mysigt♥

Lördagen: Klockan ringde 6:00. Åkte till Cajsa klockan fem över sju, vi var lite sena. Jag har alltid trott att Cajsa bodde i det huset med halmtak vid kvantum parkeringen. Men det visade sig att det var fel. Det bor inte ens någon där! Vi åkte med Rebeckas pappa till Göteborg ca halv 8. I bilen till gbg lyssnade vi på gamla barn låtar från barn program som man lyssnade på när man var liten. haha, så gulligt:)

När vi kom fram till stationen i gbg fick jag sånt där skratthumör som jag får ibland. Då skrattar jag åt allt möjligt, man kan säga "hej" och då börjar jag gapflabbaXD Jag är lite konstig jag vet;) Tåget gick kl 8:42 till Stockholm! Vi hade jätte kul på tåget, vi skratta och jag lyssnade på "En vanlig dag" och sjöng högt och skämde ut Cajsa och Becka inför alla i vagnen. Jag är ganska bra på att skämma ut folk har jag märkt... haha, kul va det:) Jag lyckades även få Cajsa att gilla Ulrik (han som sjunger en vanlig dag) Iallafall! Vi hade jätte kul på tåget<3:)

när vi kom fram till Stockholm,ca 12:00, så mötte stora B upp oss. Ok, för att göra det enkelt för er så döper vi Rebecka Sjöwall till "lilla B" och Rebecka Cardoso till "stora B". Det blev kramkalas sen åkte tog vi tunnelbanan till stora B:s lägenhet. Hon har värsta lyx för hon bor typ 4 min från Medborgarplatsen! Så hon har nära till globen,gamla stan och hela gatan på söder! för bor ju liksom på söder;) Lägenheten var cool. Hon delar den med hennes kompis (det är nog därför hon kan bo där hon bor, det är väldigt dyrt att bo så nära centrum). Vi åt lunch och jag satt i telefon kö till Globen sky view jätte länge! så vi gav upp den iden. Vi gick till stan istället, eller hur man nu säger! Vi gick självklart till Monki! Jag köpte en blommig kjol (jag har blivit väldigt för kjolar). Lilla B en tröja och Cajsa en randig kjol. Sen gick vi till en second hand affär där jag köpte två skärp. Lilla b en väska som hon älskar. Jag tror inte någon annan köpte något... Sen gick vi över bron till gamla stan. När man går över den bron är det så himla vackert! Man ser alla gamla hus längst med vattnet och helst ska det vara sommar för då går alla djurgårdsbåtar till grönalund och så där! I gamla stan gick vi till en gosedjur affär (Hard core nalle shopping!) Där köpte vi en present till stora B. Cajsa och lilla B köpte varsitt gosedjur också. Vi skulle även fika på choklad koppen men det va fullt där så vi fikade på kaffe koppen istället. Lite kul där;) haha Cajsa ramla två gånger på typ en minut! såg så himla roligt ut!:D Sen ramlade hon igen när vi hade fikat, haha lilla Cajsa!:D Sen gick vi till lägenheten. Sen köpte vi thai mat och kolla melodifestivalen. dåligt! Sen var det modevisning med stora B:s kompis klänningar! Hon hade typ tusen stycken kändes det som! Kul va det.<3 

Söndag:Då va stora B borta mellan 10 och halv två. Jag,Cajsa och lilla b kollade på "I rymden finns inga känslor" och åt frukost, mysigt<3 Sen gjorde vi lunch. Sen kom stora B hem och vi åt lunch med med hennes kompis. Sen packade vi och sen bar det av till tåg stationen. Vi åkte ett tåg med två våningar, coolt! Vi mest sov typ på tåget;) När vi kom fram till Örebro så gick vi hem till stora B:s mamma. Vi åt mat sen gick vi igenom typ hela örebro till biografen. Vi gick förbi slottet, det tyckte jag va läskigt. hehe. Iallafall vi kollade på "Gullivers resor". Den va faktiskt ganska rolig:) Sen gick vi hem till stora B:s mamma. vi gjorde oss iordning och gick och la oss. Men, vi kunde inte sova för vi va så pigga,hihi;) Vi låg och prata, jag somnade i ca 30 min sen vakna jag igen så då kunde jag ju inte somna igen. så vi låg och prata och skratta tills typ 4. Sen kom Stora B in och sa att om vi skulle orka göra något dagen efter var vi tvungna att sova. hehe..

Måndag: vi vaknade halv elva. Stora B hade åkte till jobbet. Vi åt frukost och gjorde iorning oss. Sen tog vi all packning och gick till stationen och låste in den där. Sen missade vi bussen till stora B:s jobb så vi fick ta taxi. Sedan tillbringade vi dagen på Teater Martin Mutter och kollade på när stora B repade. Roligt:D Sedan gick vi till stationen  och tog tåget till gbg. Vi åkte på ett dubbeldeckar tåg denna gången också! coolt! Vi satt på andra våningen denna gången också! Vi hade jätte kul och busa och skratta:) det va nästan bara vi som var i den vagnen. Vi kom fram till gbg ca 8. då köpte vi baugette och bullar på pressbyrån. gott! hihi:) Vi åkte hem med Cajsas pappa. Jag fick se Beckas hus för första gången. coolt hus! Och söta hundar har hon också!:)

så då var detta avklarat! haha jag har inte orkat skriva hela tiden. jag har kollat på lite annat imellan åt;) Det kanske ni märker i slutet. att jag inte riktigt skrivit så bra men,men...


bilder kommer någon annan gång!


Ha det bäst klara!

HiHi^^:)<3

Hejsan!:D

Idag var det då sista skoldagen inann lovet. Skönt med lov!♥ Dom här veckorna efter jul lovet är nästan lika hetsiga som inann jul lovet. Jag tror vi har haft fyra prov, varar engelska,svenska och matte har varit med. Sen har vi gjort arbeten inför vernisagen. Så det sitter skönt med ett lov nu!;)

Mitt lov,som jag tidigare sagt, kommer bli super kul!:D Först stockholm och Örebro i samma sväng med Rebecka,Cajsa och Rebecka. Jag har aldrig varit i Örebro så det ska bli kul. Sen är det ju alltid kul med Stockholm!;) Så där är jag från lördag till måndag. "Ledig" dag på tisdag som jag tänker slappa på för att orka med. På onsdag träning med Ellen sedan på kvällen är det party hos Sanna med övernattning:D På torsdag är det en "Ledig" dag igen som jag kommer slappa på. På fredag åker hela familjen till Ästadbondgård för att fira morfar. Övernattnig där med. Så det blir inte mycket jag får sova hemma! hihi^^:)<3

Hoppas ni också får ett lika bra lov som jag!:D<3

//Klara

I love theater! (L)

Halloj! <3 :)

Nu har man kommit hem, (eller för typ en timme sen) efter två timmar i blackboxen. Det va faktiskt några killar med i gruppen också, det är ju lite ovanligt men jätte roligt att dom vågar! För det är faktiskt så att om man är kille kan det typ va töntigt att hålla på med teater (för tjejer också för den delen men inte lika mycket). Varför vet jag inte men det är kul att vissa vågar hålla på med teater ändå och vågar stå för det!:D<3 Nu är det självklart inte så för alla killar men ändå:P

Vi gjorde mest övningar för att lära känna varandra och så. Det är ganska blandade åldrar, fast det är bara kul. Iallafall, i slutet gjorde vi olika karaktärer och gjorde en sketch av det, alltså filma vi. skojjsigt har aldrig spelat teater framför kamera så förut, om man inte räknar med alla filmer msn gjort med vännernaXD

Nästa gång ska vi kolla på filmerna, läskigt!


Ha det bra!<3

Drama/film here I come!

nu åker jag till kulturskolan och ska ha drama/film!:D:D<33

God morgon!

Hej!

Jag har lite tid inann jag måste cykla till lovisa:) Idag har jag på mig mitt höst/vinter armband:)

nej, vad ska jag skriva? jo! Idag blir det drama/film klockan 4!:D ska bli så himla roligt♥


Vi ses senare idag!


mitt armband+ mig självXD<3


Armbanden!

Ja nu i kväll har jag och mamma ängnat all vår tid åt våra armband. Det behövdes kan jag tala om, det tog en stund inann man hittade knepen:P Men dom blev jätte fina, tycker jag iallafall!:)♥ Mamma blev inte så nöjd med sitt armband fast det tycker jag hon ska va, men hon hann bara göra ett så hon ska göra ett till någon annan dag:)

Jag gjorde ett lite mer sommar/vår och ett lite mer höst/vinter.

lägg märke till dom söta ugglorna.




sommar/vår.




höst/vinter.


Ni får ha det bäst!♥

ps. imorgon blir det drama/film!:D





Ulrik Munther.

Hej!

Kom hem från skolan för en stund sen. Nu ska jag fixa anmälnings blankett till dansen och snart bär det av till kulturskolan för att lämna blankettenXD lite kaka på kaka där... Jag ska även hämta ut pengar till  Stockholm när vi ändå är i farten. Läängtar, vill dit nu! Det är något med Stockholm som jag bara älskar:) Jagkaninte beskriva det men det känns aldrig som att jag är på semester när jag är där utan som att jag är hemma. Jag känner mig självklart hemma här i Läjet också!;D

Men nu är det så att jag sitter och lyssnar på Ulrik Munthers nya låtar och hans tolkningar av andra låtar på youtube! Han är så j*drans braXD Det skadar ju inte att han är söt oxå! haha!
Nehe det gick visst inte att kopiera in  koden till hans låtar så ni får tyvär inte höra honom. men ni kan ju alltid söka själva på youtube eller nåtXD hans nya låtar heter Life  och Boys don't cry.


Ni får ha det bra!♥


ps. min kategori En vanlig dag är döpt efter hans låt som han vann med i lilla melodifestivalen, En vanlig dag.<3 och det SNÖAR!:(:(







Så här får det bli!

Nu är det så här att det har varit lite rörigt för mig nu i några dagar.  Jag har inte nämt det i bloggen tidigare men det är så här att det har börjat en ny grupp på torsdagar på kulturskolan, drama/film. där lär man sig att spela in film, både framför och bakom kameran. Detta är något jag hemskt gärna vill gå på(med tanke på mina stor slagna framtidsplaner:P). Det är bara det att det krockar med dansen jag går på nu!:( Det är jätte tråkigt och jag har ängnat dom senaste dagarna åt att lösa det men jag har insett att det krockar helt enkelt:( det är jätte tråkigt för jag gillar denna dans gruppen och så men jag vet att jag kommer ångra mig djupt om jag inte tar chansen och börjar på drama/film. Därför har jag bestämt mig för att sluta på dansen. Jätte ledsen Lovisa och Filippa!:(♥ men jag hoppas ni kan se det från mitt håll!

Nu är det så att jag ska börja på dans i Ellens grupp istället på kulturskolan på torsdagar. Det är jätte kul att jag kan fortsätta dansa iallafall. det kommer inte bli mycket tid till kompisar på vardagarna, bara på helgerna och kanske någon dag i veckan p.g.a. att jag nu har 4 aktiviteter: dans,drama,ridning och drama/film. men jag klarar det ändå!;)<3

Så på torsdag blir det ingen dans för mig men däremot blir det film!:D<3


Ha det bäst/Klara<3


ps. det är matte  och no prov imorgon! hoppas det går vägen!

Stockholm!

Heej/tjabba/tja/tjena m.m. ! X)<3

nu ska jag berätta om Stockholm! Det började med en tidig morgon på fredagen, närmare bestämt gick jag upp kl 6. Om det är intressant att veta... vi va på tågstationen ca kl tjugo över 7. Sen bar det av till stockholm! När vi kom fram till stockholm påstod alla att det va snökaos, men jag menar, stockholmarna får lära sig att skotta! hahaXD Men först åkte vi till farmor och haha alla fick hjälpa henne att få upp bilen på uppfarten. till och med grannarna fick hjälpa tillXD Men tillslut gick Silvano ut(farmors man) som den roliga italienare han är och bara kör upp bilen. Medans alla anda har stått där jätte länge och försökt! hahaXD

När det var avklarat åkte vi till Nacka forum och shoppa! hihi^^<3 Jag hittade ett vitt linne på New Yorker. Fast egentligen hade man ju velat ta hem hela affären men man kan ju inte få allt i världen:P heheXP Sen letade jag som en galning efter bruna hängslen men det slutade med att jag köpte ett par svarta på H&M. Jag och mamma köpte också delar så att man kan göra sitt egna armband. Ett sånt där berlock armband fast istället för en kedja så är det tyg, as fint! Vi ska göra varsitt sånt imorgon tänkte vi by the way...

På lördagen var det söder på förmiddan och då råkade jag gå förbi en affär med namnet Monki. Och i den här då kallade Monki affären hade dom final rea! Och då menar jag verkligen final rea! Saker som kostar 250kr i vanliga fall kostade 80kr! vissa linnen kostade 20kr! Jag är ett stort fan av denna affär och blev lite smått galen när jag såg detta! haha♥ så jag köpte mig en häftig T-shirt inann det blev fika på Wayn's och sedan bar det av till Göta Lejon för att se Romeo och Julia!:D

Romeo och Julia var en av dom bästa musikaler jag sett! Att göra en så invecklad och gammal modig pjäs av shakespeare till en mordern och rolig pjäs, är inte det lättaste. Det jag jag lova utan att jag har den erfarenheten. Den var så himla bra:) Måns var bra, Lisette var bra, Loa Falkman var bra alla var super duktiga! Den var rolig men samtidigt berörande. Jag vet inte vad jag ska skriva mer, ni får helt enkelt se den!:D♥

På lördag kvällen åt kusinerna,familjen och farmor på resturang på söder. Mysigt:)<3

På söndagen åkte jag och mamma till söder igen för jag va bara tvungen att kolla mer i Monki affären! haha:) Sen är det väldigt fint på söder också;) När vi va i en galleria gick vi in på carlings och då hittade jag ett par bruna hängslen! Så jag fick ju köpa dom också;) Så nu har jag två par hängslen! Sen hittade vi en till monki affär i den gallerian som också hade rea. Där köpte jag ett orange linne för 40kr som egentligen kostade 180kr. Vi gick även till den andra monki affären och där köpte jag en kjol för 80kr som egentligen kostade 300kr. Så man kan ju säga att jag fick shoppat mycket i helgen! Men det har faktiskt inte varit så dyrt. Och jag kan ju meddela att jag har köpt allt för egna pengar så att ni inte tror att jag får allt jag pekar på! hahaXD typiskt mig... hehe<3

När vi skulle till stationen så gick jag och mamma genom Gamla stan. Det är så himla fint där! där ligger den kyrkan som Viktoria och Daniel gifte sig i. Vi gick in i den och den var också otroligt fin. Jag får alltid en känsla av att jag är trygg när jag är i en kyrka. Vart jag än är i världen så känns en kyrka trygg. Känner ni också så?

Sen på eftermiddagen på söndagen så åkte vi hem till Varberg!♥:)


Det har varit en fartfylld och rolig helg i stockholm!:D Nästa hekg bär det av igen fast denna  gång med Cajsa och Rebecka och vi ska även till Örebra på samma resa! Kommer bli super kul!


Här är bilder på mina inköp:




ett exempel på ett sånt armband jag och mamma köpte material till.

T-shirt från monki.

Kjol från Monki. Det är typ som spets mönster på den men det syns inte.

Kjolen från monki.

Linnet från monki. suddig och ljuset är lite fel. egentligen är färgen lite ljusare, sliten licksom.

Det blev ingen bild på det vita linnet men det var bara ett helt vanligt vitt långt linne!;)


Ha det bra!:D♥

Ni får vänta tills imorgon!

Hej!

Jag vet att jag inte har bloggat på hela helgen men jag har ju som sagt vart i stockholm! Jag har gjort flera klipp som jag kommer visa imorgon! och allt annat jag har att berätta får ni veta imorgon för nu har jag ej tid;)<3


Ha det bra så länge!♥

:S

Just nu är det många tankar som snurarr.!.!. :S


cool bild som Ellen tagit!

Vill bara vakna!

Nu är Zebbe lämnad på hundpensionatet i ullared. Jag vet faktiskt inte vad det heter..? Och jag sitter framför datorn med filt och lyssnar på Salem al Fakir♥ och väntar på att brasan ska börja brinna så att jag kan ställa mig där och värma mig:P det är så kallt i hela huset!:(

Asså Salem al Fakir är sjukt bra! Han har det där popiga i sina låtar men det låter inte som alla andra poplåtarna. Som man kan bli ganska trött på etfer ett tag eftersom alla låter likadant,dessvärre:(  haha:D

Jag är väldigt rastlös! Jag kommer inte kunna sova i kväll:P Kommer bara ligga och vänta på att få vakna... hahaXD Det är ju STOCKHOLM imorgon! ska bli så kul. Jag får alltid en speciell känsla när jag är där. Den är svår att förklara, men jag trivs iallafall jätte bra där!:) Fast jag trivs i Varberg med!;)<3

Ni får en bild som jag hittade inann när jag rensade...


Bilden togs om jag inte minns fel på midsommarafton förra året:)

Romeo och Julia.

Nu får ni lite mer information om Romeo och Julia!

Pjäsen skrevs av William Shakespeare. den utspelar sig från 1595-96. Orginaltitlen är The Most Excellent and Lamentable Tragedy of Romeo and Juliet. Det visste ni inte? haha! det är en av dom mest kända teatrarna som shakespeare har skrivit. Den har spelats flera hundra,tusen tals gånger av olika teaterar. det har gjorts filmer också. Bland annat Leonardo di Caprio har spelat Romeo en gång. Personligen tycker jag han är jätte bra och är en av mina förebilder... men det tar vi inte nu! Nu är det alltså Måns Zelmerlöws tur att spela Romeo! Denna gången är det även en musikal! Själv älskar jag musikaler  och önskar att jag var bättre på sånt.  Julia spelas av Lisette Pagler som fick rollen via Tv programmet  Jakten på Julia!


Lernardo di Caprio.


Måns Zelmerlöw och Lisette Pagler.


Listette fick rollen när hon va med i Jakten på Julia!

Tänk att om ca 48 timmar sitter jag och kollar på denna musikal!:D

Ska ta med mig erfarenheten det kommer ge och självklart ska jag njuta också!;)♥


Hej då!<33

Min sötnos<3

Hej! från mig och Zebbe!♥:)

Nu sitter både jag och Zebbe här alldeles blöta efter den långa promenaden! haha:D


Zebbe torkar sig:)


Söta hälsningar från oss<3

Paus i schemat...

Hej!

Efter att ha gjort veckans engelska läxa så har jag nu suttit och rensat bland mina foton på datorn. det behövdes! haha så många onödiga bilder!XD det är mycket kvar att rensa men nu är det iallafall lite ordning:P

Nu får jag inte sitta här förlänge för då ryker mitt schema men jag tänkte visa ett bild collage jag gjort om hur det ser ut när man tar hem inprincip hela skåpet, okej inte allt onödigt som man har i skåpet men min mappar iallafall! haha





Ha det bäst!♥

Så himla bäst!

Såg precis färdigt på filmen! Den va ju bara så hilma bäst! as bra verkligen!:D♥ ååå va jag önska att jag va med på premiären! haha, kan ju inte hjälpa att jag va sjuk:(


Nu fick jag helt plötsligt världens lust att spela teater,hahahXD<33


Ha en trevlig kväll!


ps. jag kommer inte till skolan imorgon heller:(

Hemligheten är färdig!

Hallå!

Här är hemligheten jag har fixat med idag!
(Mamma blev bara glad:P)


nu!


Igår!

Ser ni skillnaden? kommentera!<3:)


ha det bra /Klara♥



Att våga se...

Hej!

När vi skulle äta så såg pappa att jag hade fått ett brev från studie främjandet. I det  brevet fanns det en film som dom spelade in på premiären av Att våga se...! Tyvärr  va jag inte med på premiären men vi ska spela den mer snart. Det är ju jätte kul det här  så ska kolla på den nu!♥:D Har ni andra från teatern fått den?:)



Det bara rann blod!

Hej!

Inann när jag fixade den där hemliga saken så helts plötsligt fick jag näsblod! det bara rann och rann, haha det va jätte länge sen jag fick näsblod! Det blev en liten chock;) Jag hade gått runt och känt en äcklig lukt ganska länge och mådde lite illa. Det var ju järnet i blodet som luktat! det luktar fortfarande lite grann. haha det här tyckte jag va lite kul;)


Ha en trevlig kväll!

Fixat...

Nu har jag fixat hemligheter... bestämde mig för att mamma får tycka vad hon vill fast jag har ju redan gjort detXD haha<3

Nu ska jaggå ut med Zebbe!


//Klara<33

Hjälp?

Jag har en fråga till er som har blogg.se. Ni vet på inställningar måste man ju ange ett bloggnamn eller iallafall skriva någonting. Det är bara det att det syns ju på headern sen:( Har någon något förslag på hur jag kan göra? det vore snällt! :D

MVH Klara<3


Länkarna!

Ni kanske vill veta vilka det är jag länkat lite mer? Jag har även länkat en till blogg imorse, Sanna Wallins blogg!:)

Nu går vi igenom alla bloggar jag länkat

Ellen Tovedal: Barndoms vän♥ Hon skriver om sin vardag i bloggen.

Lovisa solkvint: Första kompisen jag fick när jag flyttade hit, förutom Ellen;) Hon skriver om sin vardag och foto.

Filippa Sanden: Klasskompis sen 3:an? länge iallafall;) Hon skriver om sin vardag och mode.

så nu till den nya bloggen...

Sanna Wallin: Träffat genom teatern:) Båda två har målet !Hollywood! :D vilket vi kommer att klara av!♥ Hon skriver om sin vardag. 


Så! Nu vet ni!<33


Promenix med Zebbe!

Jag duschade och tog på mig rena fräsha kläder(har nu levt i mina mjukisbyxor och min sovtröja i fyra dagar) inann. Så himla skönt! :) Sedan blev det svenska. Vi läser om Shakespeare vilket jag tycker är kul;)<3 Sen åt jag lunch: kezo,avokado och kryddiga biffar! Jätte gott! nyttigt också så man känner sig inte så uppblåst efteråt. tummen upp!

Sedan kommer vi till rubrikens mening. Jag tog en långis med Zebbe. Härligt och skönt att få komma ut och röra sig! Och mitt mål med dagen verkade komma ett steg till att bli verklighet! (jag ska inte vara förkyld i morgon har jag bestämt) 


Ha det bra!<3

 
Snyggingen i egen hög person!
Och Ellies sko,ben,arm och hand...


Min frukost.

God morgon!:)

Vaknade med samma härliga känsla som igår:) Det gillar vi;)

Nu sitter jag och kollar på bloggar, lyssnar på radion och äter frukost. Mysig start!♥  Ni vet sånt där kräm pulver som man blandar med kallt eller varmt vatten så blir det kräm? Jag skulle göra sån varm kräm. Det va bara det att jag mätte lite fel så nu är min kräm mer rinannde än krämig, men god är den!;)

Idag ska jag försöka göra som ett litet schema! Eftersom att jag måste plugga idag också så funderar jag på att följa skol schemat så mycket som möjligt. undrar hur det kommer gå...? jag ska även bli av med min förkyldning idag! Jag har bestämt mig för det och har Klara bestämt sig så blir det så! haha;)


nej, hörni nu spricker ju mitt fina schema! Jag måste gå,hejdå!<3

Tröja.

Hej!

Mammafick denna tröjan av moster Carina men den va för liten. Så jag ska nog få den. Den är bara lite förstor:( Fast det tycker inte mamma men det tycker jag! haha:P Så jag har några planer för den, men dom kommer nog inte mamma godkänna... aja, här kommer den på bild!♥


(den är miljövänlig från H&M)

(älskar dom små lila hjärtanen!)

Det roliga är att jag har vart nära på att köpa en sån här;)<3

Ha det bra!<3:)



ps. ni kanske märker att jag är påväg att bli frisk på mitt skrivande? jag gör det iallafall, jag klagar inte lika mycket längre på alltingXD haha!


Collage- Månskensbarnet.

Äntlingen! Är jag klar med månskensbarnet collaget! Jag ska ha det till dramat. Vi ska nämlingen göra denna pjäs, för att då få en gemensam bild över den så skulle alla göra ett collage och skriva ord som man tycker passar ihop med pjäsen. Men jag var ju sjuk i går så jag får visa mitt nästa måndag:)

det är väldigt kul att pyssla och så tycker jag. Lite små mysigt sådär;)♥ I mitt rum har jag scrapbookings på väggarna, dels för att dom är roliga att göra och för att det blir lite mer personligt och hemtrevligt i rummet, tycker jag då;)♥ jag gillar även att ha tavlor på väggarna både sånna man gjort själv och sånna man köper. Det av samma anledning som scrapbooking sakerna.

Nu ska ni få se mitt collage!



(kladda lite på brevet vi ska lägga collaget i)


(det är så långt så det fick inte plats på en bild)











(man skulle även skrva ord som hae med pjäsen att göra)

MVH Klara<3:)

Länkat.

Nu har jag äntligen länkat lite bloggar! Längst ner i menyn;) Filippas, Lovisas och Ellens blogg!<3


Promenad blev det

Det blev en liten promenad inann. Mamma skulle hämta mina skolsaker och passade på att ta med Zebbe och jag passade på att köpa lim. Jag tog Zebbe och började bimda fast honom utanför affären och mamma gick till skolan. Men när jag hade knytit fast Zebbe kom jag på att jag inte hade några pengar så jag fick springa efter mamma, vilket va jobbigt eftersom jag är jätte förkyld! Så nu ska jag inte anstränga mig mer i onödan idag!;)

Mamma fick inte med sig engelskan och svenska skrivhäftet va inte i mappen så nu kan jag bara göra matte och no. skönt!

Nu ska jag ge kaninen mat och städa buren!


Hejdå!<33


Hemma skola för min del...

Hellu!

Jag vet att ingen läser bloggen just nu eftersom dom flesta är i skolan men jag skriver ändå! Jag mår bra, tycker jag iallafall. Jätte förkyld och hostar, men jag är lixom pigg och känner mig inte sjuk. Men mamma säger att jag inte alls är frisk utan att det kan komma tillbaka om jag börjar anstränga mig. Ungefär så sa hon. Jag får la lita på min sjuksköterska till mor!♥ så nu har hon bestämt, trots mina protester, att jag får ta hem skolarbetet och vara hemma resten av veckan så att jag verkligen är frisk på fredag. Nu får jag iallafall nånting att göra här hemma:P Kankse inte det roligaste man kan göra men det är roigare än att bara inte göra nånting! det är bara ett litet problem med att vara hemma resten av veckan. Jag saknar alla kompisar!<3 det är nog anledningen till varför jag faktiskt längtar tills jag får gå till skolan igen, så att jag får träffa alla kompisarna. Även fast det blir tidiga morgonar och jobbiga lektioner så är det värt det. Allt roligt man hittar på på rasterna, allt skratt:) aja, nu ska jag inte klaga. Jag slår vad om att ganska många tycker  jag har lyx nu som får vara hemma och fattar inte alls varför jag klagar på det. Det är nog lite som att man drömmer om att få vara rik och peka på allt man vill ha så får man det. Men när man väl blir rik så märker man att det inte alls är kul att få allt man vill ha om man ändå inte har några vänner. Nu blev jag lite poetisk! haha!XD

Nu ska jag gå och göra nånting vettigt, kanske göra klart mitt collage:)

Hejdå!<333

Konstiga tankar.

God morgon! Eller god förmiddag;)

Vaknade med en bekant härlig känsla i magen. När jag tittade ut genom fönstret så förstod jag varför denna känsla är så härlig. Jag såg en klarblå himmel,en skinande sol, hörde fåglar kvittra, dock lite blåsigt men vi bor ju ändå på västkusten! det var alltså vår/sommar känsla jag vaknade med i morse!:D♥

Med denna känsla börjar krafterna krya tillbaka i mina muskler! Jag har dom senaste dagarna bara legat i sängen och kollat på film, läst böcker och haft datorn i knät, om man inte räknar med matstunder och hämta papper till min oupphörande rinnande näsa:P  Det är ju så att musklerna faktiskt "tinar" bort  om man inte använder dom på ett tag. Nu är det inte så att mina har gjort det för jag har inte varit sjuk så länge men dom är ju inte lika starka som dom brukar vara om man säger så:P Maja i klassen tränar ju hela tiden( har två hästar och spelar fotboll) så om hon helt plötsligt skulle sluta träna så skulle hennes armar börja hänga så där som typ tjockas armar görXD hehe:P nu när man är sjuk så får man ju lite konstiga tankar och jag fick en tanke om Maja blev sjuk en längre tid, då skulle la det rent tekniskt bli samma effekt som att hon slutade träna? Så då skulle hennes muskler "tina" bort. haha får lite konstiga ideer för mig när jag är sjuk! haha<3




Hejdå!

No school tomorrow.

Nepp, ingen skola för mig imorgon heller. Jag ska kanske vara hemma från skolan hela veckan och ta hem och plugga så att jag verkligen blir frisk inann fredag. För jag har la sagt att jag ska till Stockholm på fredag med familjen? Jag och mamma ska kolla på Romeo och Julia och pappa och nils ska kolla på ishockey!:D Ska bli så himla skoj!♥

Ha det bäst! <3

Hur ska jag göra?

Tjabba!

Nu är det så att jag är fortfarande sjuk:( Men jag vill så himla gärna gå på dramat! Men om jag går på dramat måste jag till skolan imorgon... och jag vet inte om jag orkar det... beslut,beslutXD

//Klara♥

Ska jag ha en teater/film blogg?

Nu förstår ni tänker jag fråga en fråga som jag har funderat på länge. Ska jag skriva om teater/film mer och kanske bara lite vardag? Eller bara teater? Eller bara film? Eller inte skriva om teater eller film överhuvud taget? Eller bara vardag?

Nu får ni i uppdrag och rösta på vilket förslag ni vill att jag ska skriva om.

♥ Teater/film med lite vardag.

♥ Teater.

♥ Film.

♥ vardag.

♥ Eget förslag.

Snälla rösta nu! Jag väntar i en vecka på resultatet!


Mvh Klara!


Varför funkar inte kroppens försvar mot lite feber och förkyldning?

Ska inte kroppens försvar vara så där fantastikt bra och kunna stå i mot det mesta? Liksom min kropp klarar av att stå i mot t.ex. influensa.Men lite feber och förkylning? Där sprack det!XD

aja, någon som har förslag på vad en stackars sjukling som jag kan hitta på?<3



xx Klara

Bokrecension- Vad mina ögon har sett...

Efter att jag läst ut Crescendo tog jag mig an Vad mina ögon har sett... Jag lånade den på förintelse dagen. Jag läste ut den på kanske en 45 min. Den var med andra ord väldigt kortfattad. Jag tyckte den var bra. Som ni kanske förstår handlar det om andravärldskriget och om judarna som blev bortförda från sina hem till koncentraktions läger. I det här fallet till Auscwitz. Det är lika sorgsamt varje gång:( Skriven av Magda Eggens med sammarbeta med Rose Lagercrantz. Magda är huvudrollen i boken, det vill säga att hon har upplevt det här på ricktigt! 


(min bok såg inte ut så här)

Handlingen.

En judisk 12 eller 13 årig flicka bor i Ungern med sin familj i en liten,liten stad. Utan att dom vet vad som pågår, förutom att det är krig, lever dom sitt vanliga liv. Med tiden förändras deras levnads villkor. dom blir tvungna att bara en stjärna på vänster bröst för att visa att dom är judar. 1944 tar tyskland över Ungern och flickans familj blir skickad  till Auscwitz. Familjen blir delad. Flickan hamnar med sin lilla-syster. I boken får man följa vad som sker med flickorna i  Auscwitz.

Baksidan.

"Jag vill skrika men det kommer inte ett ljud ur min strupe och jag knuffas vidare. Någon drar in mig någonstans, en kvinna med en rakmaskin i handen. Hon tvingar ner mig på en pall och jag känner något kallt mot mitt huvud. Jag ser mitt långa hår falla runt omkring mig på golvet. Kylan kryper in i mig, jag skakar i hela kroppen, men hon som rakar mig ska inte få se det! När hon är färdig reser jag mig upp och säger: Tack."

Betyg.

Fyra av fem!


Bokrecension- Crescendo.

Igår när jag ändå inte hade nått vettigt för pågrund av sjukdom, så läste jag ut Crescendo som jag fick i julklapp! Den är på engelska eftersom den svenska verisionen har inte kommit ut ännu. Men att läsa på engelska är ju aldrig fel! Det va faktiskt kul att testa sig själv lite. Test resultatet blev godkänt, Jag förståd väldigt bra! Självklart fattade jag inte varenda ord men jag fattade handlingen och det är det viktigaste, enligt mig;) Crescendo är efterföljaren av Fallen ängel eller på engelska heter den hush,hush. Skriven av Becca Fitzpatrick.


(något suddig bild)

Handlingen.

Nora Grey ska tillbringa heela sommaren med Patch! Patch är nu hennes skyddsängel. Men en dag på sommarskolan så berättar Marcie, Noras värsta fiende(!), att Patch varit hos henne(!) Nora blir vansinnig och frågar Patch varför han va där. Men Patch vill inte svara. Nora gör slut med Patch fast att hon vet att hon inte kan klara sig utan honom. En dag säger Noras mamma att Noras "barndomskompis" Scott och hans mamma ska flytta till Coldwater, där dom bor. Nora vill inte det för vad hon kommer ihåg av Scott så var han inte särsklit trevlig. Efter en middag hos Nora med Scott och hans mamma så frågar Scott om hon vill hänga med honom till Bo's Acarde (farlig biljard klubb). Nora tackar ja för att visa Patch att hon också kan gå ut med andra, hon vill få honom att känna samma smärta som hon har fått känna. På Bo's Acarde ser hon Patch, med Marcie! Nora försöker visa Patch att hon och Scott är  "tillsammans" så att han ska få kanna smärtan. Men Patch reagerar inte. Scott hamnar i slagsmål och det blir ett stort slagsmål. Patch föser ut Nora där ifrån och säger att hon måste åka där ifrån, han är fortfarande hennes skyddsängel. Men Nora vägrar att bli styrd av honom och säger att hon inte vill ha honom som skyddsängel längre. Patch ber då Nora att hålla sig ifrån Scott så mycket hon kan. Dagarna går och en dag när hon och bästa kompisen Vee äter munkar på ett cafe får Nora en ring med ett papper in rullat. På det står det "The black hand dödade din pappa". när nora försöker ta reda på vem The black hand är så säger Patch kompis, Rixon att Patch blev kallad för det förut. Va detta sant!? Har Patch ljugit för Nora hela tiden?...

Baksidans kommentarer.

"[Hush, Hush has fallen angels, the half-humanoffspring of fallen angels...[their] descendants, and a whole lot of sexual tension mixed in just to complicate matters."- MTV .com

"a Thrilling debut." - Kirkus Reviews

"An unstoppable page- turner." - Girls' life magazine

"A gripping chiller ... fans of paranormal romance should be rapt." - Publishers Weekly

"Hush,hush has great atmosphere ... if the guys had been [as] dangerous and delicious [as Patch] when I was in high school, I would never have wanted to graduate."- Sandra Brown, bestselling author of White Hot and Smoke Screen


 

Fem Stjärnor av fem!






Tråkigt,Roligt,Tråkigt...

Tjabba!

Kom inte med i teatern:( Sanna och Rebecka kom med i teatern!:D Jag är Sjuk:(...blää vill inte va sjuk! Vet inte om jag orkar skola imorgon. Men dramat måste jag ju bara orka! Fast om jag inte går till skolan lär jag inte få gå på drama... Sånt är så typiskt föräldrarXD

Sanna W jag vill hemskt gärna ha  svar på min kommentar!:P Du hittar den på "You are my hero" inlägget. Jag säger det eftersom du inte kan se när du fått kommentarer<3

Ha det häst..jag menar bäst!<3x)

Jag och Lovisa videobloggar!



Haha! Är vi inte bra?! haha<333



Dans!

Nu blir det dans!!<3<3


En liten hälsning från oss!



En liten hälsning från mig och lovisa!:)♥


Dans snart.

Hej!

Snart är det dans med Lovisa och Filippa. Filippa va inte i skolan men hon ska dansa ändå. Nu sitter jag och Lovisa och datar oss:P<3 vi försöker ta ett kort med pappas dators kamera men det går inte så bra...


Ha det bäst!:D

Avundsjuk på Ellie!

Idag efter skolan åkte Ellie till Kleppen, en skid ort! Snacka om att jag oxå vill åka skidor! haha<3 Fast snart ska jag till stockholm och en massa och sen blir det Åre så jag kommer nog inte få vänta så länge inann det är min tur iallafallXD<3 Fast Ellie får ju åka skidor två gånger,men men<3 Jag vill föressten åka på solsemester i vår! Jag vill jätte gärna det!<3 Så mamma eller pappa eller nån, hoppas ni läser detta!♥ hihi:)

Nu ska jag äta!


Gården.

Hej,Hej!

 Idag trodde jag det skulle bli jätte tråkigt eftersom jag bara skulle plugga inför svenska provet och vara hemma. Men nej! Jag hängde med Melvin och Maja till gården! Påvägen dit så skulle vi ta en liten "genväg" uppför en backe som var jätte hal. Jag och Maja kom upp lätt men Melvin som hade sin cykel gick det mindre bra för;P När jag och Maja precis kommer upp på backen så vänder vi oss om för att se vad Melvin tar vägen. Då ser vi hur han ramlar och får cyklen över sig! haha det va så himla kul! Och sen reste han sig upp och försökte igen men då ramla han igen! haha så då skulle jag visa att det gick och tog cyklen. När jag var nästan uppe så halka jag till och gled ner med cyklen över mig! hahaha vi skrattade så vi höll på att dö! hahaha sen så skulle maja hjälpa mig upp och drog i mig men vi skratta så mycket att hon bara kunde släpa migXD Guud va kul det vaXD

På gården börja vi med att spela biljard(stavning?). Jag och Maja ägde!(host..) Jag fick ner tre bollar på två spel, erkänn jag är duktig!XD hehe...<3 host,host...<3 Vi spelade lite pingis och kladda med glitter och läste. Sen va vi i det rummet med en vägg som man kan kladda på. Där va i i typ två timmar eller nåt! Vi kladda på vähhen,spela på Melvins mobil och jag och Maja flumma totalt! hahaha, eller mer korrekt vi har flummat hela dagen!<3:D

Efter maten måste jag plugga svenska! Verkligen måste!

Imorgon blir det dans!<3:)

MVH Klara<3

Bloggen designad av:
Tasnim | Vardag & Bloggdesign


RSS 2.0