ändringar påväg oroa er inte!

Nu ser bloggen jätte konstig ut men det ska fixas! jag lovar men just nu orkar jag inte!


hejdå!

Sista lovdagen

Godförmiddag!

Idag är det den sista lovdagen gott folk, tråkigt:( Änvänd den på bästa sätt och se till att ha riktigt roligt!:D
Jag ska träffa Ellie, hennes kusiner,Lovisa och Ellen idag igen,roligt bara det att Ellies kusiner åker hem idag:( aja, vi får träffas i sommar! 

Kraam♥

Härlig påskafton får jag ju säga!

God morgon alla!♥
Hoppas ni hade en lika rolig Påskafton som jag hade!
Träffade lite nytt folk (hihi) och typ vid 1:00 så träffade jag,Ellen och Lovisa Ellie och hennes kusiner! Vi blev vänner med hennes kusiner på Nyårsafton så det var jätte roligt att träffa dom igen! Vi ska träffas idag och imorgon också.
Jag vaknade på tok för tidigt idag! tio i nio-_- Men jag kunde inte somna om så nu är jag rätt trött:/ Men får jag i mig lite frukost blir det nog bra!;)

paus i påskfirandet!

Hej!

Nu är det en timmas paus från påskfirandet. Denna paus ägnar jag åt musik och annat smått och gott♥


Påskafton morgon!

God påskaftons morgon!♥

Efter ägg och present letning har jag blivit två ägg, strumpor och leggings rikare. Nu ska jag göra mig påskfin  för att sedan åka iväg med familjen + Ellen, till en stuga i södranäs där många fler väntar! Där blir det påsklunch sedan på kvällen kommer det vara påskfest hos oss. Med lekar och mat!:) Senare på kvällen så ska även jag, Ellen och Lovisa möta Sanna.

Kommer bli en alldeles awesome dag!:D♥



Glad Påsk!

Önskar Klara

Min lekstuga är borta

God kväll!

Innan i kväll så kom  min morbröder och en massa annat folk och tog bort min lekstuga. Det gjorde mig ingenting bara det att nu vet jag inte vart jag ska ha kaninmaten;) aja, det löser sig nog. 

Nu har jag städat mitt rum inför Påskafton imorgon. Det belönar jag mig själv med att äta godis från mitt påsk ägg jag fick av morfar innan idag.

Har ni hört att om man har spotify free eller open så kommer dom göra ändringar. Man kommer bara kunna lyssna på en låt fem gånger under en månad, sen kan man inte lyssna på den låten förän nästa månad. Har man open gäller det samma sak plus att man kommer kunna lyssna färre timmar i månaden än vanligt. Jag vet inte exakt hur många timmar. Detta tycker jag är väldigt tråkigt eftersom jag har spotify open. Det gör mig inget att jag kommer kunna lyssna färre timmar. Men att lyssna på en låt fem gånger och sen inte kunna lyssna på den förän nästa månad, det blir jobbigt!:O Jag brukar köra favvo låtarna efter varandra flera gånger på en kväll ju!:O Dom här ändringarna sker första maj så jag ska lyssna som en galning fram till dess!;D


Hejdå!<3:)

Hittade tavlor i lekstugan

Hej!

Innan när jag städade i lekstugan så hittade jag tre små fina tavlor, som jag förälskade mig i.






Detta blev resultatet på min tavel vägg!



nice!<3:)




Glass tajm!





Glassbilen kom förbi! Det var evigheter sen den kom. Så nu ska jag njuta av en god glass:)

Kisses from Klara!

Första Påskägget!

God lunch! hehe;)

För en liten stund sen kom min kära morfar hit och lämnade två påskägg till mig och min broder:) Mycket smakigt, men jag ska inte äta upp allt innan påskafton som är imorgon!;) That's a promise!





såå smaskigt!:D♥

Ha en trevlig lång fredag!


A lime-green Kånken come to mama!

Nu ska jag förklara en härlig dag för er alla människor.

Vi vaknade klockan 10 (tror jag) vi skyndade oss lite och åkte till ungdomenshus klockan tjugo i 12. (teater sak skulle börja 12) Men när vi kommer fram så är det ingen där!:O Så med mycket om och men kom vi fram till (genom mycket sms och telefonsamtal) att det var ingen teater överhuvudtaget i dag!

Jaha! Tänkte vi, vi som hade fixat matsäck och allt eftersom att vi även trodde att vi skulle vart där ända till klockan 6. Men det löste vi och bestämde oss för att gå omkring lite på stan och mysa och äta piknik i pilhagen.

Det hände många roliga händelser men lat som jag är så berättar jag bara en av dom;)

När vi skulle gå till kvantum för Ellen och Emma skulle köpa lunch så gick vi in snabbt på Inter sport. Vi kollade på några Kånken väskor, jag kollade mest på min älskade lime-gröna kånken som jag så gärna vill ha! Då upptäkte vi plötsligt att några kostade 600kr och några 500kr. Vi frågade en som jobbade i affären och hon sa att dom håller på att gå upp i pris men att vi kunde få den för 500kr idag. Men jag hade ju självklart inga pengar till detta klipp!:O Men nu ska jag spara till en kånken istället!:D


Min älskling finns inte med här men,men<3


hejdå!:)<3


JAAAAAAA!!!! :D :D :D

Heeejj!!:D

Nu är Klara väldigt glad!!:D Ni vet den provfilmningen jag har vart på? Jag gick ju vidare till den första och andra. Sen så skulle man vänta i 2 veckor på svar om man gick vidare till den tredje. Nu har det snart gått 3 veckor så jag hade liksom ställt mig in på att jag inte hade gått vidare.

MEN nu ikväll kollade jag mina mail och då had jag fått ett av rollsättaren!!! Dom vill att jag ska komma på en till provfilmning!!:D Jag trodde verkligen inte detta eftersom det nästan har gått 4 veckor, men nu ska jag alltid tro på mirakel i framtiden!;D♥

Jag ska dit 5 maj eller 6 maj:)





Lyckliga Klara just nu!;D<33


Tusen pussar och kramar allt folk där ute i världen!;D♥

Jag hittar inga ord för denna kvällen...Bilderna får tala för sig själva

Heej!
Nu ska Klara berätta om en väldigt rolig och mysig kväll och övernattning!
Så här såg jag och Lovisa ut!:) Jag har mammas gamla basketkläder på mig:)
Sanna och Rebecka ska dansa bugg men Rebecka verkar inte så sugen, Sanna får kämpa...;)
Lovisa tar kort som vanligt..;D
Rebecka tar kort och Sanna... hon vet jag inte rikctigt vad hon gör!:D
Alla är koncentrerade och tar kort:)
Sanna är modell:)
Vi är ute:)
Mot skrindan!:D
Rebecka har brytit sin tå så hon fick åka skrinda. Sanna ville antagligen också hänga på;)
japp:)<3
Ellen och Rebecka ser smått oroliga ut men lovisa är alltid glad!:)
Det här var alla bilderna jag tog med min kamera! Det kommer mer bilder imorgon, tror jag;P<3
Ha det bra!:D<3

Några få ord innan jag berättar allt!

Heej!:)
Jag kom precis hem från stan. Jag får berätta om allt roligt när jag har varit ute på en promenix med Zebbe! Längta inte för mycket sweeties!♥;)
Jag har fått denna låten på hjärnan! Vilket är bra:D<3

Lovisa Gästbloggar!

Hej hej på er!♥
Nu är det Lovisa som skriver.
Tänkte göra en liten gästblogg här nu. ;)
Klara är hemma hos mig nu.
Jag har precis målat naglarna & Klara  har suttit vid datorn.
Men nu sitter hon i soffan & babblar med en konstig dialekt,haha, medans jag gästbloggar på hennes blogg.
Snart ska vi packa inför 80 tals partyt med övernattning & sen ska vi klä ut oss till partyt.
Det ska bli jätte skoj!
Ni kan få se hur vi ser ut sen. ;)
Nu ska Klara gästblogga på min blogg.
Kolla in den & följ den om ni gillar den www.solkvints.blogg.se.
Kramar till er!♥

80-talet kommer tillbaka i kväll!

Ikväll ska jag till Emma på 80-tals fest!:D Jag kommer ha på mig mammsens gamla basketkläder:P Jag visar er sen, promise you!<3  Om en liten stund ska jag och Lovisa göra oss iordning för denna roliga kväll.  Vi kommer även få äran att sova över hos Emma, funny my friends!:)
Ni får ha det så bra så länge så ses vi snart!♥

Det blev filmkväll i kväll!

Hej!:D

Det blev filmkväll i kväll med Filippa, Lisa och Ellie!:) Jag vet inte vilka filmer vi ska se men Filippa sa något om en tjejfilm och en mord film. Det blir säkert bra!;)


Jag har på mig mitt mästerverk, shortsen som jag klippte till idag...



Ha en trevlig kväll!:)<3

Monki sunglasses today!

Hej!:D

Idag vilar solen så fint på himlen. Grannarna sågar och fåglarna kvittrar, sommar känsla!:D Vilket fint väder vi har fått på det efterlängtade Påsklovet!:)  Nu har Klara klippt i sina jeans och trollat fram ett par shorts, nice säger jag bara;) Till och med mammsen som var imot min fina ide tyckte om resultatet. hihi^^:)  Så idag har jag på mig mitt mästerverk till shorts, grönt linne från Rut m.fl.  och sunglassen från Monki! yeah!


Ni skymtar mitt gröna linne från Rut m.fl.
 
Ser något något efterbliven ut? hahaXD 


Ha en solig dag!:D<3

Dansade två gånger under två timmar

God kväll!:D

Just nu är Klaris väldigt rastlös och jätte hungrig!:O Vi fick dansat två gånger under två timmar, så när vi inte dansade satt vi stilla och kolla på dom andra. Sprallig i benen kan man ju säga att jag blev...

Jag och Ellen var så rastlösa att vi bestämde oss för att ringa några och fråga om dom ville göra dunken;) Men det va bara Lovisa som kunde. Så vi kanske hittar på nåt annat än dunken, vi får se:)<3



hihi:D<3

puss och kram, skumbanan!


Prickiga naglar med inspiration från www.xfilippas.blogg.se


Vacker dag i den lilla staden Varberg

Hej!

Vaknade faktiskt halv 11 i dag och inte 12, yeah!;D  Började dagen med att äta frukost och läsa i tidningen om Wics förlust mot Storvreta:( Kollade klipp på youtube sen när han lägger straffen, antingen så är jag väldigt blind eller så såg dommaren fel, jag ser iallafall inte att han drar tillbaka bollen!:O Han gjorde ju precis som alla dom andra gjorde:O aja;)

Idag har Klara fått passa lillbrorsan också fast han gick precis till en kompis. Så nu är det bara jag,Zebbe och Lucky hemma! vi är ute i trädgården och njuter av den härliga solen!:D


Lucky har det bra i skuggan:)


Min sötnos:)<3


hihi:)


Zebbe sällskapar Lucky:)<3


Klockan halv 3 kommer Ellen och hämtar mig och vi åker in till staden. Hon ska fixa lite saker och sen blir det dans!:D Roligt,roligt:)

Ni får ha det så bra!:)

Dagen med Ellie...

God kväll!

Klarisen försov sig ända till klockan 12 idag!:O Inte bra, inte bra... Jag hatar när man vaknar så sent, det känns som att halv dagen har gått då;) Ilands problem?? hahaXD

När jag nästan gett upp hoppet om att någon överhuvudtaget kunde va idag(alla har la redan bestämt något när klockan är 12) så ringde jag Ellie och hon kunde va!:) Jag duscha, tog hunden på en liten walk och cykla sedan hem till Ellie. Vi bytte om och cykla till stallet. Hon har jätte nära till stallet! Det tar typ 3 min att cykla dit:O(im det nu är intressant att veta...)

Vi tog Fille, Ellies häst, och gjorde frihets dressyr med honom. Han är jätte duktig!:) Jag fick testa lite, man kan ju inte påstå att jag var ett proffs men kul var det;) hahaXD

När vi kom hem till Ellie igen så spelade vi kort ute på deras sten altan i den fina kvällen. Det blev lite kallt sen får jag erkänna, hehe;)

Nu sitter jag och kollar på tv. Hänger halvt med i nån deckare...


haha, web camen funkar inte så bra när det är mörkt...

puss och kram!:)<3

27 dresses, det här med bröllop...

Hej!

Jag sitter och kollar på 27 Dresses. Då kom jag och tänka på hur mycket bröllop det är med i filmer. Det där klassika med brölopp som går fel, bruden ångrar sig och säger nej. Jag undrar hur mångafilmer jag har sett där ett bröllop är inblandat? Tankar så här på kvällen...<3

ps. snart slutar min ensamma dag, mamma kommer hem snart!;)

Ha det bra!

Paniken har gått över gott folk!

hej!

Jag kan meddela att den lilla paniken jag hade innan har försvunnit!;) Så fort Glee är slut ska jag gå en promenix med Zebbe och sen ska jag måla naglarna!:)<3

Ha det bra!

Paniken kryper sakta men säkert fram...

Tanken över att jag ska vara ensam ett bra tag till utan att ha något speciellt att göra börjar ge mig små panik känslor.. Jag har vart nära flera gånger att fråga nån kompis om den vill äta hos mig ikväll eller nåt men jag ska klara det här! hahaXD det kanske låter väldigt dumt att jag inte ringer någon och ärligt talat vet jag inte riktigt själv varför jag tvingar mig själv till att inte göra det, men jag tror det är bra för mig att vara hemma själv idag.

iallafall får sm finalen i innebandy underhålla mig nu! Warberg mot storvreta! Efter typ fem min gjorde Warberg 1-0 hejjja varberg!!;D

Ha det bra!

Har jag visat er mobilhållaren?

Hej!

Jag kom på att jag kanske inte har visat hur min mobilhållare blev när jag färgat den svart?


Före


efter

vad tycks?<3:)

Kanske gröna?

Hej!

Nu har jag städat mitt rum och ätit lunch. Jag har märkt att efter jag ändrat mitt rum är det mycket lättare att städa! haha:P T.ex. är det ju jätte lätt att dammsuga under biostolarna efter som sitsen åker upp;)


Jag har funderat på att biostolarna ska vara gröna? Men om jag har en grön matta blir det lite "kaka på kaka" dom kanske ska vara röd/rosa?  Det får va någon färg som jag redan har i mitt rum.



Så här ser min vägg ut så kanske hallon röd?

ne, nu ska jag,Zebbe och mamma till affären och köpa mat till mig ikväll!

Ha det bäst!

Lördagens planer...

God förmiddag!

Idag så kommer jag vara ensam hemma från 1 till halv 11 på kvällen. Nils och pappa är på innebandy finalerna i Malmö och mamma ska jobba.

Först hade Klarisen tänkt fråga om nån ville va och sen sova över. Men sen ångrade jag mig. Idag ska jag vara hemma heela dagen och bara ta det lungt! Städa rummet, gå ut med Zebbe, bestämma tyg till biostolarna och stolen, läsa, lyssna på musik, kolla på någon bra film, måla naglarna... ja allt sånt! Ta det lugnt helt enkelt! Jag har alltid så mycket att göra nu för tiden har jag märkt. Så fort jag inte får något att göra så blir jag jätte rastlös. När jag bestämde mig för att bara vara hemma idag så kände jag ändå känslan av att jag måste göra något! Inte bara va hemma och slösa bort dagen, lite så kändes det. Fast då bestämde jag mig ännu mer för att vara hemma, bara för att jag måste lugna ner mig! haha, nu låter jag kanske vuxen!XD

Så det är Klaris planer för lördagen, nu längtar jag nästan efter att mamma ska åka och jobba så att jag får vara alldeles själv! hehe:P


Ha en bra lördag!:D


Jag var så trött men nu kommer det istället...

Heej!

I torsdags skulle jag ha berättat om vad vi gjorde på drama/filmen. Men när jag kom hem så var jag så himla trött! I fredags likaså, så jag berättar idag istället!:)

Drama/Film
Vi gjorde nästan färdigt ett helt manus till våran kortfilm. Vi filmade in fyra scener. Jag fick även min "dräkt" som jag kommer ha på mig. Alla gymnasie elever har slutat för att det krockat med deras skola så nu är vi 6 stycken i gruppen. Det var roligt iallafall!:)

Fredag
Sista dagen i skolan innan påsklovet!:) Vi fick choklad påskägg av våran svenska lärare. Jag blev färdig med två skivor till min TV bänk i slöjden. Halv fyra var det ridning. Jag red Sack. När jag gjorde iordning honom bet han mig i axlen!:O J*vla häst-_- Han ska alltid vara så sur! hahaXD Det blev ingen bra början för sen gick det inte så bra när vi hoppade heller... aja!;)


Puss och kram!

Städning i skolan

Hej!:)

Idag i skolan så städade vi stranden. Eftersom vi inte hade blivit förvarnade om det här så var det inte så många som hade med sig kläder till det. OCH det var kallt!:O men,men;)

Nu blir det drama/film. Vi ska fortsätta med våran kortfilm!:) Berättar mer ikväll:)


Puss och hej!:)♥

Den mysiga fikan!

Heejsaan!;)

Fikan på stan var jätte rolig och mysig!♥ Tack tjejer ni betyder så mycket, bara så att ni vet;) Ellen,Rebecka och Sanna hittade Cajsa på stan så  hon hängde också med! hihi^^<3:) På onsdag på påsklovet så ska vi ha en 80-tals fest hos Emma, så himla kul kommer det bli! Nu ska det allt rotas bland mammas ungdomskläder! mohahahaXD

När vi var på väg hem så var det några killar framför oss som typ trodde att vi förföljde dom, haha:P lite kul;) På vägen hem så satte Emma på Born this way med Ulrik munther!:O Klara var snabbt framme och nu har även jag den låten, hihi:)





Älskar hans typ rassliga röstXD haha!

Idag blir det fika på stan

Heej!

Klockan 4 ska jag,Ellen,Emma,Sanna och Rebecka träffas på kulturskolan. Lovisa kommer sen när hon spelat färdigt cello tjugo över 4. Vi ska iallafall gå och fika men vi vet inte vart ännu. We will see;) Kommer bli jätte mysigt och skojj!:D

När jag kommer hem måste jag nog göra lite matte och läsa no läxa.




Vi ses!:)<3

Regnet faller, likaså ögonlocken

Hej

Jag sitter här och lyssnar på regnet från mitt öppna fönster. Det är väldigt sövande och ögonlocken ramlar gärna ner vilken minut som helst. Ska nog ta mig ner till köket och dricka mjölk eller äta ett äpple innan den mjuka sängen väntar.

Ni får ha det så himla bra så ses vi i morgon!:)

obs! jag har ändrat i menyn och lagt till en klocka;)

Bild från min lilla vårstädning!

Heej!:)

Kanske lite sent att lägga ut dom här bilderna, men bättre sent än aldrig! Eller vad säger ni!?;D


haha japp, där var jag då.  Och boven till allt stök i trädgården ligger i det vänstra hörnet... Zebbe din buse!


Kanske inte så stor skillnad på dom här bilderna dock. Pappa kommer och visar mig hur jag ska göra. Det är i sånna här lägen man tänker "Men pappa jag kan kratta själv, jag vet hur man gör, jag är faktiskt 13 nu och inte" Men istället säger man ja,ja okej... hahaXD


Vaknade imorse och såg det tråkiga vädret-_-

Heej!

Jag vaknade imorse och var jätte, jätte trött och när man vaknar till regn och kyla blir suget till sängen ännu värre!:P aja, jag var tvungen att gå upp tillslut och fick väcka lillbrorsanXD Jag hade nämligen följe med honom och Lovisa till skolan idag.

I skolan var det la som vanligt förutom att jag va ganska trött. Jag fick 39p av 40 på kemi provet! En glad Klara blev det då;) Jag som inte tyckte jag förstod det här kapitlet men det gjorde jag tydligen...;) Det dåliga med skolan idag är att jag måste ta hem matten imorgon:( Jag förstår typ inte procent. gaaa! jobbigt!:O

Efter skolan hänge jag med Carin hem och gick ut med hennes hund och åt lite. Sedan cykla vi i ösregnet till Linnea där Filippa och Lovisa var också:) Vi spelade kort och prata, mysigt♥

Det är vad ungefär hur min dag har varit! Har inte hänt så mycket.  Vädret är nog boven! hehe..

Klara.

Sjuk film i skolan!

Heej!

Innan jag går och lägger mig måste jag bara berätta om en sjuk film vi såg i skolan idag!:O

Det var en sann berättelse om en indianstam som kommer med kontakt med människor. Stammen är jätte våldsamm och typ dödar varandra, helt sjukt! Iallafall... Det utspelar sig på femtiotalet. Bara tanken på att det hänt på riktigt känns konstigt... hahaXD



God natt!

The Brittish flag is on my nails



Målade den brittiska flaggan på naglarna innan. Nice blev det tycker jag!;) Det var lite pilligt men helt klart värt det! hihi^^:)


Dramat 11/4

Tjabba!:)

Nu kommer det om vad vi gjorde på dramat då va;)

Eftersom det är så fint väder ute så gjorde vi en uppvärming ute på parkeringen:) Det var så himla skönt ute! Vi har improviserat utifrån manuset dom senaste gångerna bara för att få en känsla av pjäsen. Idag gjorde vi dom tre sista scenerna. Vi delade in oss i grupper och gjorde varsin scen. Vi fick träna ute i det fina vädret!:) Jag spelade en mamma som var väldigt upprörd och ledsen. haha! Jag kan inte säga mer;)  Vi spelade upp scenerna för varandra och sedan bestämde vi roller, eller lottade roller. Jag blev mamman som jag spelade i scenen. Jag har haft en känsla för den rollen hela tiden så det va kul!:D<3 Det var det vi gjorde idag!:)

Puss och kram!♥


Biostolarna- resultat efter vi tagit bort en stol.

Hej!

Tänkte visa lite snabbt hur det blev när vi tog bort en stol från de fyra biostolarna. Nu är det alltså tre stycken:P Vilket ni i för sig lär se!;P







Jag ska måla om dom men fortfarande i samma färg. Jag ska också byta tyg men jag vet inte vilken färg. Förslag?:)

Sluta tidigare!

Helluå!
Det blev ingen bakning igår för vi hade inga ingredienser,hehe:P

Idag så var våran lärare i Paris så vi fick sluta vid lunch, skönt!:D Jag och Carin cykla hem till mig och satt och prata en stund. Bland annat så pratade vi om att Läjet börjar bli för stort, det tycker vi iallafallXD  Efter en stund kom Lovisa hit och jag började måla naglarna. Jag har målat brittiska flaggan(pillit!) Jag visar bilder i kväll. Snyggt belv det tycker jag! Carin fick hjälpa mig att måla den högra handen;)
Nu bleb jag helt plötsligt tvungen att gå ut med hunden så ni får ha det så bra!;) Jag berättar om vad som hände på dramat i kväll!

Baknings dags!

God eftermiddag!;D

Nu ska Filippa, Lovisa och jag baka om vi får ihop alla ingredienser;)

Ni får ha det bra!♥

Solar...

Heej!:)

Just nu sitter vi och solar och bloggar:) Våran pizza som vi köpte innan är i ugnen. Innan gjorde vi klietåg(vi ligger i ett tåg och kliar varandra på ryggen) och då hade jag på musik på min mobil, born this way med lady gaga va på men sen kom jag på att jag inte har den låten egentligen!:S haha! aja, nu har jag den iallafall;P


Idag har jag mina red sunglasses! hihi:)<3

Hejdå!:)<3

Dagen kommer tillbringas med Lovisa och Filippa...

Heej!

Nu ska jag Filippa och Lovisa åka till Lovisa och sola och spela monopol:)

Deet blir premiär med denna, hihi:)<3

Ha det bra!<3

Oseriös videoblogg med tjejerna!

 

Haha! jag säger bara att vi är inte seriösa!:O Det blev lite fel här och där men det kvittar!;P hahaXD Min videoblogg tar nästan halva filmen, heheXD

 


Vårdagen!

heej!

Ett snabbt inlägg från dagen:)


foto av:Lovisa

Jag,Filippa och Lovisa var på tretoppar! Premiär!;D

Det får räcka för nu ska jag,Filippa och Lovisa bädda. (vi sover över hos Filippa)


Hejdå!

Vårstädning!

Heej!

Nu ska Klara minsann vara duktig och vårstäda!:D Som ni kanske kommer ihåg kommer jag få 150kr till en bikini:)<3


Det är ju så himla fint väder så sunglasses kan nog bli bra tänkte jag!;) hihi<3


Dom här byxorna vill jag nog göra shorts av. Men även denna ide tycker inte mamma jag ska göra;) (hon vill inte jag ska slinga håret heller) haha!

Nej! nu väntar trädgården på mig!

Hmmm

Hej:)

Hmm Klara är inte på jätte bra humör... don't know why.

Varför är det så att man helt plötsligt kan gå från att vara jätte glad till jätte sur och allmänt ledsen? Det är väldigt störande att inte veta varför man är sur och ledsen.  

Sitter här nyduschad och väntar på att maten ska bli klar, vääldigt hungrig! Jag känner på mig att jag kommer äta jätte mycket! haha! Är ni också såna där matvrak? hahaXD

By the way är det nånting under x-knappen på datorn! Det är jätte störande när man ska klicka på x för man måste klicka flera gånger, hårt innan det händer något.

Imorgon ska jag föressten vårstäda hela trädgården och putsa alla fönsterna på nedervåningen, remember? jag ska nämligen få 150kr för det som jag tänker köpa en jätte fin bikini för!:) Man får inte vara dum gott folk!;)<3


Change

Heej!

Idag i skolan så kom jag på att jag nog vill slinga håret istället. På tal om allt liksom;) Jag började även på mitt tv bord i slöjden idag.

Nu har jag rätt bråttom för jag ska åka tidigare till ridnigen!



det är soool ute!!:D

hejdå!<3:)

Tänkte att ni kunde hjälpa lilla Klara...

Tänkte att ni kunde hjälpa lilla Klara att välja header!



Header nr:1


Header nr:2


Header nr:3

Kommentera vilken ni vill att jag tar!:D


Hejdå!<3

The header is on it's way!;D

Hello!

De new header är på väg! Eftersom jag nästan är klar med pluggandet så tänkte jag börja på headern nu i kväll!:) Sedan ska jag göra om flikarna också men det kanske blir imorgon, vi får se.. har ni kollat in flikarna förresten?

This is tha old one!



Vi får se allt folk hur den nya blir! Spännande! haha:P 

Khan Academy

Hej!

På matten har vi bestämt att var annan vecka ska vi gå in på en sida som heter Khan Academy och göra matte läxan. Jag skulle göra det för första gången nu men det funka typ inte... aja!

haha! innan när jag läste kemi höll jag på att somna:P När jag precis höll på att somna så knacka det på dörren och jag blev livrädd!:O hahaXD

Jag har bara pluggat idag och det är inte slut än-_- Jag måste jobba i kapp i so:n några frågor på stencilen. Var ju borta en vecka och har kommit lite efter.

jaha! detta blev ju ett lagom roligt inlägg! haha:P<3

Ni får ha det bra!<3:D


Plugga,plugga,plugga...

Hej!

Idag fick dom som va på vernisagen gå hem tidigare. Tyvärr tillhörde jag dom som inte kom på vernisagen så jag och några till fick kolla på film med 6:orna. + att vi redan hade sett den-_- vi fick inte ens kolla färdigt på filmen. aja, nu måste, verkligen måste jag plugga no! Vi har prov imorgon och jag tycker detta området var rätt svårt:/ Jag och Ellie var borta veckan vi började med detta området och sen när vi kom tillbaka så hade vi missat jätte mycket! så typiskt;)


lite sånt här ska vi kunna...


En ´MASSA betäckningar för en massa ämnen!

Nej, nu måste jag plugga!

jiihaa!:)

Heej!
 
Tänkte berätta kort om dansen!

Jag har missat ganska mycket, eller jag har faktsikt bara vart där två gånger. Men som tur är har jag Ellen:) Hon har lärt mig alla steg och jag vet inte hur många gånger jag har frågat: "kan vi va idag och träna på dansen?" Haha!

Idag blev vi klara med dansen,dvs att vi har gått i genom hela dansen. Det kändes väldigt skönt för nu kan jag koncentrera mig mer på dansen och göra den mer korrekt.Det är bara det att det är ingen dans nästa vecka:( Jag vet inte varför men vi får två extra gånger på påsklovet.

Hejdå!♥

Yes! and no! at the same time!

Hellu!:)

Idag har jag inte haft tid att uppdatera förän nu. Direkt efter skolan skyndade jag mig hem i REGNET! haha, och jag visste inte om min nya jacka klarade vatten så..! haha:P Jag hann inte mer än att komma innnan för dörren innan det var dags att springa till busshållplatsen. Jag hann byta jacka i sista sekund, puh! Sen åkte jag Filippa och Linnea till staden!:) hihi^^:) Vi "bråkade" på bussen om vilken hållplats som var närmast till kafe mignon. haha,jag och Linnea vann tillslut,hehe. På mignon delade jag och Filippa på en baugette med räkröra, älskar räkor♥ Sen var det inte alls mycket tid kvar av våran vistelse, linnea var tvungen att ta 5 bussen och klockan var kvart över 4 när vi var färdiga på mignon.

Vi skyndade oss in på gina. Jag har tröttnat lite på Gina den sista tiden . Det är liksom inga personliga kläder och alla handlar där så alla har samma kläder på sig, inprincip. Men dom nya vårkläderna var ju jätte fina! Jag blev sugen på en massa saker! Men, jag var ju i Göteborg i söndags så alla mina pengar är slut-_- Filippa hittade en jätte söt bikini som verkligen var Klara stile! åå, vill ha den;) Men den kostar 200kr med både överdel och under del. Och jag har inge pengar. Jag får pengar om typ 3 veckor men jag vill köpa vårkläder nu!XD hihi:)



Bikinin, överdel och under del. Vill ha!!

Fast, Klara är så smart så hon har löst denna så kallade pengar kris. I helgen ska jag vårstäda heal trädgården och tvätta fönster!:) Då får jag 150kr av mamma och pappa och jag har 50kr själv så då har jag råd!:) Är jag inte smart?? hahaXD

Vårkläder får vi se hur jag löser, antagligen får jag bara vänta tills jag får månads peng igen;)

Ha det bra!

-Så här på kvällskvisten-

God kväll!

Jag sitter här framför min computer och känner hur det är varmt på mina kinder, är det den lilla sol jag fick på mig idag? Det vore ju inte så dumt  om det var den och att mina kinder kanske har fått lite färg;) Vore inte alls dumt faktiskt!;)

Jag sitter här framför min computer och äter godis som blev över från filmkvällen i lördags. Fy på dig Klara!

Jag sitter här framför min computer i mina nya sunglasses och får korten från Lovisa, korten som kommer finnas på min header.

Jag sitter här framför min computer och kommer nu att berätta om två roliga händelser i skolan. Den första lyder så här: Jag cyklar till skolan kvart över åtta för att börja skolan halv nio. När jag har kommit halvägs kommer jag på att vi börjar tio i nio idag. Jag vänder om och cyklar hem för att vara hemma i en kvart och sen cykla igen. gissa om jag blev lite så där små sur på mig själv? 
Den andra händelsen lyder så här: Den första lektionen på dagen börjar då som sagt 20 min senare än vanligt. Vi behöver inte jobba något för vi får tårta! Vi fick tårta för att killarna i klassen vann Golden Globe! Grattis, Grattis!:D

Ha en fortsatt trevlig kvällskvist!XD


Jag sitter här framför min computer och är fullkomligt normal!:D


Dramat!

Hur mår alla så där på kvälls kvisten?

Idag på dramat matade vi i genom 4 scener i våran pjäs. Vi har inte bestämt roller ännu. Vi delar upp oss och tolkar dom olika scenerna och spelar upp det för varandra sen. Det är ett bra sätt att få testa dom olika rollerna och sen får man en känsla om hur pjäsen kommer bli. Man får liksom inspiration av varandras tolkningar;)

Min grupp gjorde en lite smått sorglig scen och den gladaste scenen i pjäsen!:D Bra kontraster!:D Det var jätte kul att göra den glada scenen den slutar med att alla ramlar i en hög på golvet och skrattar! hahaXD

Jag har tyvärr ingen bild från när vi repar men ska se om jag hittar någon annan...



Här får man lite en känsla om vad den handlar omXD

Hejdå!


Charlie Sheens show blev ingen succe

Ja, om ni har sett 2 1/2 men vet ni vem Charlie Sheen är. Om inte så kan jag säga att han är en ikon i hollywood och gjort mycket under åren. Han har haft ett strulit liv an missbruk och blev  sparkad från 2 1/2 men, jag tror han blev sparkad iallafall... aja, han krävde jätte mycket pengar av bolaget! Nu hade han premiär med hans komiker show:"My violent torpedo of truth/defaet is not a option"

Charlie Sheen har försökt sig på en ny karriär som stå-upp-komiker, och under helgen hade hans show ”My Violent Torpedo of Truth/Defeat is Not an Option” premiär i Detroit. Öppningskvällen gick dock inte riktigt som planerat och ”Two And a Half Men”-stjärnans föreställning gjorde allt annat än succé.

En publik på över 4700 högljudda åskådare hade samlats på Fox Theatre inför Charlies debut och bjöds på ett startnummer av Kirk Fox. Komiker-kollegan klarade sig däremot inte länge på scenen, och fick efter knappa 20 minuter lämna plats åt Charlie när publikens burop inte längre gick att ignorera.

Den 45-åriga skådespelaren gav publiken en kavalkad av slumpartade videoklipp, monologer och rappmusik – men inte ens det räckte för att lugna de besvikna fansen som betalat upp emot 400 kronor för biljetterna. Även Charlie drabbades av publikens hårda ord och hånades hela sitt en timmes långa framträdande igenom.

Bakslaget till trots har stjärnan lovat att hans högst improviserade föreställning ska turnera vidare till New York senare i veckan, där framträdanden på Radio City Music Hall har schemalagts till fredag och söndag.

 

 

Och kanske är framtidsutsikterna inte allt för dystra. Natten mot i dag, amerikansk tid, befann sig Charlie i Chicago för att uppträda. Publiken ska, enligt Expressen, ha varit nöjda med föreställningen – som då hade genomgått vissa justeringar. Till nyhetsbyrån AP sade åskådare att showen ”inte var exeptionell”, men att den ändå bjöd på en del ”festliga ögonblick”.

Källa: Starlounge


Sun glasses on babes! ♥

Heej!

Sitter ute i solen och äter mellanmål med mina fina,sötaste husdjur!:) Mina nya solglasögon har också åkt på nu när solen är framme!;) ååå, vad det känns somrigt ute!:D Klara is totaly, completly, fantastic happy!:D<3 Snart är det drama också, thumbs up! (pratar mer om dramat sen) Nu ska jag släppa ut min lilla ninis och plugga lite hade jag tänkt. japp,japp vi säger så sålänge!

ps. jag ska nog göra om mina flikar i kväll eller nåt för dom funkar fortfarande inte!:O + snart kan jag nog göra min header:)


Första dagen med vårjackan! Imorse när jag cyklat nästan ända fram till skolan så kom jag på att vi började 8:50 och inte 8:30! Surt-_-


Det här var varför jag fick jackan 100kr billigare!


Ska ta ut den här ninisen nu:)&hearts;


Ska ta ut den här ninisen nu:)&hearts;


Zebbe vill komma ut i trädgården!


Zebbe vill busa!


Han är så söt&hearts;

Hejdå!


Ska jag tona håret?

Hej!

Nu på kvällskvisten kom jag på att jag vill tona håret. Alltså inte färga utan bara tona det. Jag vill tona det lite ljusare brunt... vad tycker ni? Tacksam för svar!;)♥


observera att jag bara vill tona håret. Alltså inte färga det;)

Nu börjar filmen Taken! Den är as bra så hejdå!

Svar till Sanna: okej! Jag mår bara bra, själv?♥

Göteborg- inköpen- bilder.

Heej!:)

Jag vet inte rikticgt vad jag ska skriva om denna mysiga dag i göteborg..hmm Vi kom dit 11:17. Gick omkring i nordstan och så. Vi var på bland annat Monki och Rut mlf, mina älskligs affärer! hihi:) Sedan gick vi och åt lunch på Fröken Olsson. Gott!<3 Sedan bar det av till nordstan igen, jag tror vi va i nordstan i alla fall!XD Ja, sen åkte vi hem, 16:17(lägg märke till att vi kom till gbg 11:17 och åkte där ifrån 16:17, scary!) Vi kom hem 17:17 också!  Nej, nu visar jag bilder istället!

I bilen till göteborg, vi bjuderXD











På Fröken Olsson






Rut mlf




Vår jacka jag köpte på rut mlf. ord. pris 499 men fick den fär 399 p.g.a att fodret var sönder. ett klipp!





Solglasögon från Monki! rea, 40 kr. Egentligen passar jag inte så bra i dom men dom var mest roliga att ha, hahaD






Tröja från Monki! rea, ord. pris 300kr fick för 150 kr. Ett klipp!:)






oj vilken stor bild det blev!:O aja, en Concealer från body shop. först var vi påen smink affär där en concealer kostade 300kr, sen face där det kostade 185kr sen body shop där det kosta 95 kr + att den är bra för huden! hihi:)




På Body shop fick man ett litet prov av denna parfymen när man handlade. Den lukar jätte gott!:D


mm som den luktar...XD


Behövde verkligen en bh! 129kr på H&M.



Så! Det var allt! Jag kan ju medella att det tog hundra år att ladda upp alla bilder för blogg.se var såå segt!XD

Nu ska jag entligen få komma hem och äta! (är jätte hungrig!)

Hejdå!

Carin och Filippa!

Hej!

Sitter här med Carin och filippa är nere och äter. Vi ska nog om någon kan skjutsa oss åka till stan och hyra film. Vi ska nämligen ha filmkväll i kväll!:D Jag och filippa skulle gjort en videoblogg förut men det gick inte så bra.. hahaXD


Vi får lossas att att Carin är med i bilden!

hejdå!<3

Nu fick klara något att göra!

Nu fick jag nåt att göra! Jag ska cykla till Carins häst fast hon ska bara va där en timme till men det ät bättre än att vara  här och ha tråkigt!;)<3


Ha det bra!

Bild från longeringen.

Bild från longeringen


Rastlös efter longering!

Heejjjj!

Jag är väldigt rastlös för vi red inget idag på ridningen. Vi longerade! Det va jätte roligt, vi longerade Mona:) Det gick bra:) Så nu har jag ju inte rört på mig så mycket så jag är jätte rastlös och om det var nogon stackare här nu så hade jag pratat sönder den personenXD haha! Jag hittade muffins som jag sitter och smaskar på nu medans jag försöker komma på något att göra:P

Ni får ha det bra så länge!<3:)

Horses!

Hello!

Today I will go horse riding! yeah!:D I donnu which horse I will get, We will see...;) I think it is jumping today! funny,funny my friends!:)

Perhaps, Fille has arrived to the stable. Now, you guys wonder who Fille is? Don't worry! Cause I know, it is Ellies horse! Today Ellie will get a horse! hihi^^:) But she isn't the  owner. I think you can say she borrow Fille, or somethingXD Whatever! Soo fun for her!:)<3

Yes, it is much horses today and ja, jag gillar engelska!XD

B-y-e B-y-e

Bloggen designad av:
Tasnim | Vardag & Bloggdesign


RSS 2.0