Charlie Sheens show blev ingen succe

Ja, om ni har sett 2 1/2 men vet ni vem Charlie Sheen är. Om inte så kan jag säga att han är en ikon i hollywood och gjort mycket under åren. Han har haft ett strulit liv an missbruk och blev  sparkad från 2 1/2 men, jag tror han blev sparkad iallafall... aja, han krävde jätte mycket pengar av bolaget! Nu hade han premiär med hans komiker show:"My violent torpedo of truth/defaet is not a option"

Charlie Sheen har försökt sig på en ny karriär som stå-upp-komiker, och under helgen hade hans show ”My Violent Torpedo of Truth/Defeat is Not an Option” premiär i Detroit. Öppningskvällen gick dock inte riktigt som planerat och ”Two And a Half Men”-stjärnans föreställning gjorde allt annat än succé.

En publik på över 4700 högljudda åskådare hade samlats på Fox Theatre inför Charlies debut och bjöds på ett startnummer av Kirk Fox. Komiker-kollegan klarade sig däremot inte länge på scenen, och fick efter knappa 20 minuter lämna plats åt Charlie när publikens burop inte längre gick att ignorera.

Den 45-åriga skådespelaren gav publiken en kavalkad av slumpartade videoklipp, monologer och rappmusik – men inte ens det räckte för att lugna de besvikna fansen som betalat upp emot 400 kronor för biljetterna. Även Charlie drabbades av publikens hårda ord och hånades hela sitt en timmes långa framträdande igenom.

Bakslaget till trots har stjärnan lovat att hans högst improviserade föreställning ska turnera vidare till New York senare i veckan, där framträdanden på Radio City Music Hall har schemalagts till fredag och söndag.

 

 

Och kanske är framtidsutsikterna inte allt för dystra. Natten mot i dag, amerikansk tid, befann sig Charlie i Chicago för att uppträda. Publiken ska, enligt Expressen, ha varit nöjda med föreställningen – som då hade genomgått vissa justeringar. Till nyhetsbyrån AP sade åskådare att showen ”inte var exeptionell”, men att den ändå bjöd på en del ”festliga ögonblick”.

Källa: Starlounge


Kommentarer
Postat av: Ellen

Det va ganska längesen han blev sparkad och det va även för att han va missbrukare och inte va så delaktig i programet ;)<3

sorry om jag är lite perfektionist men rätt ska va rätt xD<33

2011-04-04 @ 20:20:32
URL: http://elleent.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggen designad av:
Tasnim | Vardag & Bloggdesign
RSS 2.0