Jag vet inte vart jag ska ta vägen!!

Asså guuud! Sanna sa idag efter dramat att dom på Kålles redan har bestämt roller men vi kommer inte få veta nånting för en om typ två veckor! Och sen sa hon att av alla dom 100 som sökte kommer 30 komma med! Alltså har jag 25% chans att ens bli en statist! Jag vill bara göra om allting! Teatern och dansen blev bra men när jag tänker på sången vill jag bara stampa på den och kräkas och allt man kan tänka sig! gaaaa!!   Jag vet inte vart jag ska ta vägen! Nu har jag iallafall bestämt mig för att ställa mig in på att jag inte kommer med och om jag gör det så skulle det vara otroligt roligt.  Jag ska inte gå in på facebook förän på en vecka eller iallafall inann fredag för annars kommer jag bara få panik, fråga mig inte varför. nu måste jag lägga detta åt sidan och koncentrera mig på sv-provet på fredag, som är as svårt!:(


Hej då från en crazy klara!<3

Första dansen var igår!

Hejsan!

Igår va det första danslektionen! Det va roligt och man märker att vissa har dansat lite längre och så men det va kul ändå;) Jag var då väldigt ovig!  vilket i och för sig inte är en nyhet,men ändå. det blir stretcha varje dag framöver (så ofta som möjligt iallafall)  så att jag inte sitter där varje gång och typ skämmer ut mig totalt! haha <3 Vi har redan börjat på en dand koregrafi, kul, men jag vill lära känna dom andra i gruppen först, lite iallafall man lär säkert känna varndra i längden men ändå;) längtar till nästa lektion!

Hejdå klara!<3

I går va det Förintelse dagen.

Igår skulle man minnas förintelsen 1945. Det va då andravärlds kriget slutade. Alla fångar i t.ex. Autswitchs (stavning) friades. Så igår lånade jag en bok på bibblan  som handlar om en tjej som överlevde Autswitchs och hon berättar om hur det va där typ;P Den verkar bra, jag tycker detta är intressant men samtidigt vill jag bara gråta när man pratar om det. En konstig blandning kanske, jag vill lixom kunna förstå hur det va att leva under andravärlds kriget utan att uppleva det lixom, förstår ni? t.ex. när några nior hade en föreläsning om Autswitch förra året så ville jag bara att dom skulle berätta mer och mer, jag vet inte varför jag tycker det är så intresant det bara är så!

Hejdå klara!

Sover över med Ellie i hennes hus!

Hej!

Ellies föräldrar är i köpenhamn så jag sover här med Ellie! Vi är helt ensamma i huset och det är skola imorgonXd lite kul längtar tills vi vaknar och ska göra iordning oss inför skolan! tur att vi ska kolla på film iskolan för jag och ellie kommer nog inte somna på sturt precis...XD Vi gjorde egen kvälls mat ocå,hihi jag tycker det här är jätte roligt!(L) Vi spelar Wii fit och enligt den så är jag 20 år! haha måste bli 13 år!

Hejdå!<3

Dagen.

Idag var jag inte med på idrotten eftersom jag har ont i ryggen efter audition. Så jag va Ellies personliga tränare:) hihi<3 Min båt blev godkänd på NO:n, puh, trodde inte att den skulle funka. Ellies va värsta cool med en propeller och allt. Och just nu snurrar det lite i min hjärna! Det är en massa prov  känns det som. Ett matte prov v.7 och ett jätte svårt svenska prov v.5! Och sen hade vi ett prov igår. Jag fattar inte varför dom har en massa prov nu i början av en termin? det är ju tillräckligt jobigt med läxor och att över huvudtaget komma upp på morgonen! Jag har inte ens koll på vilken vecka det är nu?

 Sen snurrar det i mitt huvud eftersom jag bokar en väldans massa saker som jag ska hinna med på 3 månader. först ska jag till Stockholm den 12 feb, den 19 feb ska jag till stockholm och örebro på 3 dagar,  den 23 feb ska sanna ha ett party, den 26 feb ska jag till ästad bondgård med familjen och bada bastu, den 10 mars ska jag kanske till norköping i 3 dagar, den 19 eller 20 mars(kommer inte ihåg) ska jag till åre med med ellie.
så ja, det är mycket på tre månader plus skolan och läxor och hela fadderullan!!


Iallafall, efter skolan hängde jag ocgh carin med ellie till hennes ridning. Sen kollade vi på Maja en sliten stund. Sen åkte vi till city och tog in hästar och så... sen va jag hemma och nu ska jag göra engelska läxan och ge kaninen mat!<3:)


Ha det bra!<3:)

Rena rama tortyren!!

gaaaa!
 Jag orkar verkligen inte vänta på att dom ska fatta beslut där borta i Falkenberg! haha, Varje kväll kommer man ju sitta här i en veckas tid och bli nervös för att man ska gå in på Facebook;) Och varje gång kommer man bli besviken, förhoppningsvis utom en gång;) Nu kan jag ju inte vänta inann det är kväll igen och jag kan kolla efter en inbjudan från Kåma nöje.... Jag kan inte säga annat än att det här är rena rama tortyren!!  

MVH från en otålig  Klara<3:) 

Skit oxå!

skit oxå!

Idag i tidningen så stod det om audition som jag och några fler gjorde igår. Det stod att dom ville ha många sångare och att nästan 75% av rollerna var tvungna att kunna sjunga typ. Gaaa och jag sjöng lixom lille katt!! och dessutom blev det inte så jätte bra heller! så hoppas att dansen och teatern räcker och att dom bortser sången... :(  


ha det bra Klara<3

Sträckningar och Salsa.

Tja!

Igår när vi dansade sista dansen  på dansprovet så typ svängde jag till med huvudet och sträckte nacken:( inte så skönt´:( Och imorse när jag vaknade så kände jag att jag har typ sträckt min vänstra sida av ryggen! Så i vissa rörelser så får jag jätte ont. Nu har jag kommit på att man använder alla muskler mycket mer än vad ma tror. Jag använder den ryggmusklen när jag går i trappor, annars tänker man ju att det är typ bara benen som arbetar när man går i en trappa eller går överhuvud tagetXD<3 Men nej, ryggen arbetar när man går oxå!

På gympan i dag så kom det en kille och lärde oss salsa. Vi dansade med fyrorna oxå. Egentligen så skulle inte jag vara med eftersom jag sträckt nacken men jag hoppade över rörelser som gjorde ont i acken bara:) Det va inte så svårt bara vissa rörelserXD haha! Typ höftrörelser och lite så..XD vi dansade Macarena oxå!

Nu när jag kom hem så upptäckte jag att min rygg har blivit ganska sne. Det är två knotor som har lixom puttats ut från raden så att säga;) så imorgon eller nåt ska jag till skolsköterskan och kolla.

Nu ska jag kolla Facebook om jag fått nån injudan, fast jag tror inte det för dom sa om ca en vecka, men man kan ju alltid kolla! haha<3


MVH Klara:)♥

Jag är GLAD!!!

Hej allihopa!

Shit va kul det va idag på audition! Man gjorde tre prov: teater,sång och dans. Jag började med teater, det gick super bra och jag var nästan inte nervös;P bara lite:) Dom sa att det va skitbra och lite så, så en nöjd klara har vi när det gäller den punkten! haha Man måste faktiskt vara lite mallig över sig själv ibland. Det behöver alla! så nu behöver ni inte tycka att jag skröt! haha men iallafall, sen gjorde jag sången, den gick sådär, en kille spelade piano och jag har ju inte övat med piano så jag visste inte riktigt hur jag skulle sjunga, men strunt samma;) Jag är glad endå! Sen var det dans, vi dansade till grease låten, (vilket får mig att minnas när vi dansade let's dance till den när vi var yngre;P) Jätte kul att dansa till den. Det är sånt sväng i den och man kan verkligen släppa loss och ha roligt:D Dansen var lätt och lära sig och på dans provet fick vi dansa den i olika grupper eftersom vi va typ 90 pers eller nåt! haha, man fick dansa den tre gånger på olika sätt. Min och Ellens grupp fick först dansa den vanligt(tror jag?) sen att vi skulle försöka nudda taket och sen nudda golvet, och den sista gången skulle vi på freesylen i dansen lägga oss på golvet och slå händerna och fötter na i golvet på två dunk. Jätte kul! Sen fick alla grupper dansa tillsammans, TRÅNGT, Och då skulle vi dansa så att det syntes och tävla om vem som orakde dansa mest!


Nu ropar mamma på mg att maten är klar så vi ses!!!


//en uppspelt klara!!<3<3<3

något smått börjar det kännas i nerverna!

Ja, nu börjar det krypa i nerverna! gaaaa imorgon gäller det! Önska min lycka till!♥:)





Bara för att jag gillar bildernaXD<3

Lördagen den tjugoandra januari tvåtusenelva.

Hej!:)

Idag så vakna jag och Ellie klockan 10. Vi kollade på Eclipse(SÅ HIMLA BRA ÄR DEN!) hehe.. ;( och åt frukost. Sen bestämde vi med Carina och klas att vi skulle komma till stranden kl 2 och grilla korv. När vi bestämt det kom mamma hem från stan. Gissa vad hon hade köpt för en mobil, som hon fick i julklapp att hon skulle göra, ??!!

Hon kom hem med en IPHONE!  Gissa om jag är avundsjuk på att min mamma har en iphone! hahaa jag kommer typ låna den heela tiden! hahaXD<3

Sedan gick vi till stranden och åt korv. Jag tog med Zebbe för Erik(ellies lillebror) gillar honom så mycket. Han är så gullig, han vill hålla på med Zebbe hela tiden:) Sen gick vi hem och Ellie packade och åkte hem. Jag gick igenom SO:on snabbt, ska göra det sen i kväll oxå eftersom jag inte hinner göra det imorgon. Sen fick jag ett ryck och bara städade rummet! Det var verkligen på tiden! usch! va stökigt det va!XD Så nu sitter jag i mitt nystädade rum:D<3 Sen kom Ellen och vi har tränat på hur vi ska röra oss imorgon på auditionen. Så nu är jag väl förberedd inför morgondagen!:)

bra,bra.. hihi<3 Nu gick Ellen hem:( Så nu får jag sitta här ensam tills mamma,pappa och Nils kommer hem från Innebandyn...

Ha det bra!<3


Sover över med Ellie!

Hejsan!

Sitter här med Ellie, hon spelar spel på sin ipad och jag sitter vid datan, båda två väntar på att Lukas ska logga in på skype:) Men eftersom han är lite seg på sms så... ;)

Vad tyckte ni om Let's Dance? Själv bli jag så hoppig av att titta på det! haha just nu vill jag bara dansa enda tills jag verkligen inte orkar mer och bara somnar! hahaXD

//Klara<3




Hjälper Ellie...

hejsan,hojjsan!

jag sitter här och hjälper ellie med att välja vad hon ska svetsa i slöjden!


Ha det bra så länge!<3 /Klara!<3:)

Kan inte mot stå frestelsen!

Hej!

God kväll allihopa!:) Jag kunde inte mot stå frestelsen att äta något sött! Så kom jag på grädden i kylen, marshmallowsen i korgen och nutellen på benken...;P Ni kan ju gissa vad jag sitter och fuskar med nu! haha<3 Inte bra, men så himla gott!

Sitter även och pluggar.

Men nu blir det bloglovin,fb,bdb och sen sist men inte minst sovdags!;)<3


Good night,sleep tight wake up in the morning light! (Ellen lärde mig den)


Detta är ett så kallat inlägg med influensa av Ellen...

Hallå!

Med influensa menade jag inget illa. Man säger så när man har fått spår av nånting i nånting t.ex. ett flingpaket meed spår av nötter. Va bara tvungen att förtydliga det så inte ni tror att Ellen är lika jobbig som en influensa eller nåt?! hahaXD

Om jag ska komma till saken så tänkte jag berätta lite om min dag idag. Skolan var som vanligt. Jag har gjort om min no båt helt och hållet så att det blev enklare så nu kan jag äntligen börja göra en båt på allvar. Dom andra två lektionerna har bara gått till att jag har suttit där med min frigolit bit  och inte vetat vad jag skulle göra med den! haha:P

Efter skolan var jag en liten stund hos Carin medans jag väntade på att Ellen skulle komma hem så att vi kunde "repa". Vi pratade mest och kollade på TV, mysigt<3 Kram på dig skruttis!♥

Sen kom Ellen hem och då gick jag till henne. Jag kom på att jag har inte cyklat en enda gång till skolan dom här två första veckorna efter lovet! Jag har gått alla dagar förutom en för då försov jag mig och mamma fick skjutsa. Men annars har jag haft föje med Lovisa alla dagar:) Tycker faktiskt att vi har vart duktiga! En applåd för oss! hahaXD<3 Ojsan, nu kom jag ut på villospår... När jag kom till Ellen repade vi först texten sedan låtarna, det blev mycket skratt! Det händer så roliga saker när man repar! hahaha, det är faktiskit en utav anledningarna till varför jag gillar teater och film. Det är så himla roligt när man repar!:D Sen är det ju självklart att jag tycker det är kul att stå på scen och så med, men det är en va anledningarna, som sagt.<3

Nu ska jag duscha sen blir det lite plugg inför prov och så..=(



ps. Det är bara fredag,lördag sen är det SÖNDAG! lika med audition! hihi:)


Orange Nails.

Målade snabbt naglarna oranga med nagellacket jag fick av Carin. Tack skruttis!(L) :)



God natt! / Klara<3

George från Peru!

Idag i skolan på so-lektionen kom en man från Peru som heter George, som Jonas känner. (tog på lektionen = Jätte bra!) Han pratade engelska, vilket va kul:) Han berättade lite om Peru och att han var en ljudtekniker som fixar ljud och så på konserter och sånt. Han gillade högkvalitet och han tyckte Svergie har hög kvalitet på teknik saker. Så han vill typ göra ett företag här i sverige om ljudprylar. Det va lite kul för han sa att i Peru finns det jätte många potatis sorter och att han vet att svenskar gillar potatisar för han ser dom överallt! och jag och Oskar bara knäcker oss! haha Och det va typ ingen anann som fattade vad han hade sagt så vi satt där bak i klassrummet och skrattadeXD haha<3 Det är alltid kul att lyssna på någon som pratar engelska och kolla om man förstår allt;)<3


haha något suddig bild på mig inann i kväll, eller vad säger ni? Är den inte lite suddigXD haha

MVH Klara<3

Förmörkelse.

Ni vet filmen Eclipse (twilight) det är ju ett rätt konstigt namn. Jag har hela tiden trott att det ät nåt fantasi namn som nån bara kom på. Men sen såg jag att Minnah (IDOL) sjunger en låt som heter "Total eclipse of the heart" så då tänkte jag att det måste ju betyda nånting! Så jag gick in på google translate och översatte eclipse och det blev "förmörkelse". så Eclipse filmen heter på svenska förmörkelse. Och Minnahs låt (eller kopia av en låt) heter på svenska ungefär "total förmörkelse av hjärtat"

Tänkte att detta kunde va lite kul att veta,hihi:) Här får ni även låten "Total eclipse of the heart"


Nu blir det kaninen och Ma-läxa.

Nu ska jag gå och ge kaninen mat och sen göra matte läxan. Lika bra att få den gjord!;) men inte det roligaste precis... men,men;) Tips när ni inte vill göra läxan eller vad det nu är. Muta dig själv med att t.ex. få sitta vid datan och kolla på tven hela kvällen om jag bara gör detta nu. (vet att man kan göra det ändå utan att göra den tråkiga grejen. Men låtsas som att du inte får det;) ) Det funkar på mig! haha

Nu ska jag inte sitta hör och tröga! Vi ses senare ikväll!
MVH Klara!

Repar med Ellen...=)

Nu repar jag med Ellen inför autition som är på söndag! hihi, kuligt:)<3  Vi kollade precis på Pippi för att få insperation. Man kan inte låta bli att skratta och få barndomsminnen! hahaXD<3

Nu är det min tur att säga texten!:D<3



Efter regn kommer solsken.

Nu har det regnat lite för mig när jag var tvungen att göra klart so frågor och läsa inför provet:( Men nu blir det solsken när Ellen kommer och vi ska träna inför auditionen till "Teater vinden" (vet vad den heter nu:P)

Jag behöver lite hjälp med av välja vilken roll som jag vill bli? I och för sig tror jag dom tar en roll som passar än, men ändå:P ( OM jag kommer med! )

Madicken
Lisbeth
Pippi
Ronja rövardotter
Annika
Ida

Jag tror det var dom! Så kommentera vilken ni tycker jag passar! :D



Ha det bra!:)<3 /Klara<3

Måste läsa ** :(

Hej.

Den här kvällen har inte vart den roligaste... har typ inte haft nåt att göra men nu måste jag ge kaninen mat och sedan läsa so:( tråkigt... vi har so prov på måndag:( Dom glada nyheterna är att jag kan både sång texten och texten utantill nu! nu är det bara lite finslip som behövs!:)<3

ni får ha en fortsatt trevlig kväll!




Träning med Carin.

Tjolahopp tjolahej tjolahoppsan-sa!

Carin gick hem för en stund sen:( Vi har tränat (eller jag har tränat)  inför auditionen på söndag! Vi kolla lite på youtube klipp  med pippi för att veta lite hur hon beter sig och så. För jag har la sagt att jag ska kunna en text där pippi pratar på söndag? iallafall nu vet ni det!<3 haha dom filmerna är ganska roliga ändå!XD hehe...<3

Inann idag när Carin, jag och lovisa skulle följa lovisa hem för carin skulle ändå ut med Harry, så smet Zebbe! Och bara för att jävlas så kommer han inte fast att han både hör och tittar på mig så ska han springa runt i skogen utanför huset! gaaa blir galen när han gör så! Men iallafall, då kom samuel med Mitzi. Så då hjälpte samuel mig och band mitzi vid mitt staket. han fångar Zebbe som luktar skit och börjar själv lukta illa, sen när han ska gå och hämta Mitzi är hon lös! haha inte så kul då men nu i efter hand är det ganska skojjXD<3


Pippi i godisaffären!


Ha det bra!♥ / Klara

Funkar inte!

Tv där uppe funkar inte så jag kan inte kolla på Top Model på trean! Resten av familjen vill se handboll så jag kan inte ta den stora tven... surt;)<3


gillar den bilden<3

Audition anmäld!

Så! nu är jag anmäld till Kåma nöjes audition som är på söndag! Det är deras årliga sommarteater. I år blir det nån Astrid Lindgren blandning, fattar inte riktigt men det blir säkert kul. Jag vet inte heller vad det finns för roller men det är typ statist roller och lite så tror jagXD<3 Men det är kul iallafall:P

Det börjar kl  9:30 och slutar kl 19:00! Lång dag och den kommer säkert ta på nerverna men det får man ta!XD Jag har vart på två audutions förut (tre) men dom har vart så att man har bokat tid och lixom tar det i sin takt och så, men den här kommer man ju typ få stå i kö. det kommer kännas som att ma är med i IDOL eller nåt! haha!

Ellen och Sanna ska oxå dit<3 Jag och Ellen ska typ träna tillsammans hela veckan;)<3 Man ska sjunga en låt och kunna en text. Låten kan jag redan och texten ska jag börja med imorgon!<3


Förra året gjorde dom "Ronja Rövardotter".


Wish me luck! / Klara<3

Hemma från sjöaremossen...

Hej hopp!

Kom precis hem från en dag med hela 6-9 på sjöaremossen! Kuligt, jag Carin och Ellie hade jätte kul:) haha vi hittade på jättefina hejaklackslåtar hahaXD

Nu blir det duscha,va med lovisa, kanske repa inför en rolig sak...;P(ni får veta snart) och Drama sen!:)♥

MVH Klara<3

Camino:(

Jag och Ellie kollade precis klart på Camino. Den var jättehemsk! Jag är glad att  jag inte är så troende av gud. Just nu är man lite ledsen men det går nog över när jag har bokat biljetterna!


Camino.

Nu ska jag och Ellie kolla på Camino.<3


Bilderna!







Tack Sandra Hjelm!:)


Medans jag väntar...

Medans jag väntar på att bilden ska bli klar kan jag ju säga att min ugs har gått sönder:( Irriterande för jag har bara använt dom i kanske en månad och dom är jättedyra!:( Så jag ska kanske reklamera dom. Det är när man antingen får ett par nya skor eller får pengarna tillbaka. jag har en känsla av att dom inte finns i den storleken längre:(  Men,men jag tipsar iallafall om att reklamera saker när dom går sönder fast dom inte borde!


Dom är ju så himla sköna!:(



Bild påväg av Sandra Hjelm.

Snart ska jag få en bild gjord av Sandra hjelm. Ska bli intressant;) hon gör om den här bilden:

Gammal bild. Men det blir säkert häftigt ändå...;)

MVH Klara<3

Crepsen.

Här är mina fina CrepsXD Det får räcka med fyra stycken, så hungrig kan jag  ju inte bli;)<3


mums...<3

Creps.

Nu bär det va till affären med pappsen för att köpa till mina Creps som jag ska ta med mig till sjöaremossen imorgon!

MVH Klara<3

Betygsätter!

Hej!

Tänkte betygsätta filmerna jag såg igår:Sebbe och Vampiers suck.


Betyg: Det var skämt hela tiden som skulle vara roliga men blev bara för bra. Man ville skratta men det gick inte för det var så dåliga skämt. Det ända som var bra var att dom lyckats härma dom riktiga skådespelarna bra.

En stjärna av fem.



Betyg: Den var väldigt sorglig, vilket är berörande och bra. Sebbe spelas riktigt bra av Sebastian Hiort af Ornäs.  Man kan inte låta bli att sitta och skrika åt alla som är dumma mot Sebbe (för mig var det så)! Det enda var att det tog lite lång tid inann filmen nådde sin höjdpunkt och filmen får meningen " Det var inte meningen att han skulle bygga en bomb,det bara blev så" Annars var den väldigt bra!
Fyra av fem stjärnor.




Termobyxor och kofta.

Vad jag köpte i stan idag med mamma.


Termo byxor.


polyester kofta.

Så det köpte jag inför skidresan till Åre!<3


Rebecka!!!

Jag och Cajsa sitter och väntar på att Rebecka ska logga in på msn så att vi kan boka resan till stockholm! Men hon loggar ju aldrig inX) gaaa! haha hejdå!<3

Sebbe.

Nu kollar vi på Sebbe i stället för Vampiers suck va inte braXD

Film med apelsinchoklad.

Hej! Sitter och kollar på Vampires suck med Lovisa och filippa. Hon kom typ precisXD Vi äter apelsin och choklad samtidigt oxå! haha det blev lite konstigt men det blir ju som apelsinchoklad;)


(suddig bild)

hehe
Ni får se det jag köpte i stan senare... :)<3

Nu blir det mys med Lovisa<3

När jag fikat klart donutsen ska jag gå till Lovisa och fota henne i hennes "mini fotostudio". Sen ska vi gå hem till mig och kolla på filmerna jag hyrde på stan: Vampire sucks, Camino och Sebbe! Camino och Sebbe verkar jätte bra! Vampire sucks måste man ju bara se!XD


Lite snabbt handlingen: Camino har en katolsktroende familj och har cancer. Familjens tro är att gud testar familjen. Camino visar hur religion påverkar.


Lite snabbt handlingen: Sebbe har en mamma som inte alltid sköter sig. När  hon inte gör det kan Sebbe ställa till det för sig. det var inte meningen att bygga bomben,det bara blev så...


Lite snabbt handlingen: En parodi av Twilight. Komedi.

Hej då!<3

Termo byxor!

Hallå!
 Snart ska jag och mamma åka till stan och köpa termobyxor på rea till Åre!:) he det bra!<3<3

Alice Svensson nominerad i England!

Ni vet Alice som va med i IDOL för typ 2 år sen? Iallafall hennes nya singel "I wanna live" är nominerad i någonslags gala i England! Där är även, bland annat, Rihanna och Robyn nominerade! Kul för henne:)




MVH Klara!

Ny mobil app.

Hellu!

Nu är det så här att jag hämtade en ny app till min mobil imorse från butiken. Det är en sak som man kan göra egna ringsignaler med! Jätte bra för min är så tråkiga:) MEN, när jag väl har gjort ringsignalen förstår jag inte hur jag ska kunna använda den!? appen heter Mp3 Ringtone så om någon vet hur man gör vore det väldigt snällt att skriva en kommentar!:)♥

MVH Klara<3

Smultron och trötta norrmän, casting,galopp fattning, ställa?....

Hallå!

Idag red jag den underbara hästen Smultron! Hon gick så fint och ställde sig och jaa,fast än jag slarva  ganska mycket.. asså jag måste göra nåt fel när jag gör galopp fattningar för hästarna fattar typ inte!XD det låter helt sjukt för jag har ju ridit ganska länga men,men hjälp/ tips? sen har jag svårt för att ställa hästen oxå(låter oxå sjukt) jag vrider mig i sadeln vilket jag måste sluta göra! haha.

Kvällen har tillbringas hemma hos Carin<3 Vi kollade på Let's Dance och Carin sa på norska: "snart e jag så trött att jag springer in i en vägg och ramlar baklänges!" haha så sjukt kul!


läste precis på Sannas blogg att hon kanske ska på en casting. Nu är det ju så att jag är lite fter och vet inte exakt vad en casting är? Någon som vet exakt? verkar coolt iallafall!♥

Nej! nu ska man kanske dra sig till sängen eller?... mmm God Natt!♥

Dagens outfit.


Detta blev dagens outfit! Det påminner mig konstigt nog om att idag var nog den första sp-lektionen på länge som jag fick gjort hyfsat mycket.  hehe, det påminner mig oxå om att jag ska ta med mig Ljomis höstsko till slöjden och slipa den.Ljomi är den hästen jag red på ridlägret. Jag kanske ska göra en bokhållare av den, då slipper jag även att göra en gubbe eftersom att det oxå inerhåller svetsning... ska fundera på detta.

Trevlig kväll!

Jaa! They fit!

Yees!
 min skridskor passar! jag kan till och med ha tjockstrumpa och ändå röra på tårna! Det är faktiskt lite konstigt för det är strolek 39 och jag har 40,dessutom får jag som sagt plats med tjockstrumpa:) Nu slipper jag ringa runt och fråga efter skridskor (vilket skulle bli en mardröm eftersom nästan ingen har storlek 40) har jag sagt att jag behöver skridskor för att vi ska till sjöaremossen på måndag? aja, nu har jag sagt detXD

Det är dåligt, för både Mattias och Johanna(lärarna) har glömt att säga till våran klass att vi måste betala 20kr till bussen senast imorgon. Jag tror inte äns alla vet om det fast den andra klassen har spridit det. Så tekniskt sätt behöver vi inte betala... fast så kommer det ju inte bli.

Inann idag så kollade jag och Ellie på dom där videoklippen jag har pratat om. haha vi kolla på när jag och ellie målade min lekstuga, vi var så underfundiga och kom på att våran målarföretag skulle heta målarfärgen JOTUN, fast baklänges så det blev NUTOJ, hahaXD väldigt underfundigt tycker jag! hehe

Nu höll jag på att skriva en sak till men det blir ju en jätte massans saker i ett inlägg! Nu skulle jag kunna skriva om en massa små händelser i skolan men det skulle bli så himla rörigtXD haha har verkligen skriv humör och vill egentligen bara skriva av mig:P aja,nu får ni en bild på mina skridskor istället!


Promenad med svanar

Hej!

Vi slutade kl 14:40 och då hängde Ellie med mig hem. Vi skulle precis börja äta men Zebbe blev typ helt knäpp så vi va tvungna att gå ut med honom. Vi gick bort på Lovisas grusväg och ner mot får hagen. När vi va en liten bit bort från den lilla stranden vid 57:an så såg man isblock som brutits sönder i havet! As fint verkligen! Det kändes som att man var på nordpolen. Havet var alldeles svart och man kunde gå ut på en liten udde på isen och när man stod där kändes det så himla häftigt! Det var som att man var med i en film. A life moment♥ När vi stod där på udden så såg vi tre svanar som kom simmandes mot oss. Helt plötsligt kom det en till och en till,en till,en till,en till, en till, en till och en till! ELVA svanar där två var ungar! Det var som programmet LIFE. Det är inte ofta man stöter på en hel flock med svanar... Kommer komma ihåg det här i hela mitt liv! Dom kom så nära, så vackar djur♥A life moment!


















utsikt över havet från udden!



Svanarna!







Bilderna är väldigt suddiga men vädret var inte det bästa, ganska dimmigt:P

Ha det bra!//Klara<3


Kan inte stå emot!

Hej hopp!

Idag blev det Ellie och Carin. Fast än jag hade bestämt mig att jag skulle hem och prova skridskor och göra ma-läxan. hehe. Blir det inte så för er? Du verkligen bestämmer dig för att idag ska jag vara hemma och ta det lungt och göra något t.ex. en läxa! Sen när du står där vid skåpen och alla går hem och någon frågar dig om du vill va,så kan du inte stå emot att hänga med! hahaXD Det händer jätte ofta för mig. T.ex. nu har jag bestämmt mig två gånger att jag ska vara hemma och prova skridskor och göra läxan. Så nu får jag prova skridskorna imorgon istället! Denna gången ska jag prova skridskorna! hahaXD Wish me luck! :)





haha gamla bilder på oss!XD


//Klara<3


Tack Filippa!

Tack för headern Filippa!♥
Som ni ser har jag en ny header och har bytt lite annat,men är inte helt klar, vet inte vad jag ska ha för bakgrundsfärg? förslag?
Hejdå!♥

Tisdagen den 12 Januari 2011

Idag var jag med Linnea I,Lovisa och Filippa! Först gick vi och lämnade tillbaka en bok på bibblan. Sedan gick jag och Linnea hem till mig och åt och Lovisa och Filippa gick hem till Lovisa och åt. Vid typ 4 gick jag och Linnea till Lovisa. Jag hade med mig min dator så vi kollade på filmklipp på oss när vi va små och lekte Let's dance! hahaha asså gud va vi skratta! haha vi va så allvarliga när vi lekte!XD

Vid typ 5 eller nåt va Linnea tvungen att gå hem:( Så då pratade vi lite med Josef i telefon men det gick inte så bra... sen hjälpte Filippa och Lovisa mig med min blogg som ni ser men vi hann inte klart. Jag ska byta header och en massa! ska göra det så fort jag har gjort engelska läxan!



Väldigt gammal bild på oss fyra!



planerar roligheter...

jag har precis planerat roligheter med Cajsa och Rebecka! hihi ♥

Första skoldagen efter lovet.

Idag var det första skoldagen efter lovet:( Jag vaknade faktiskt av klockanXD Jag va faktiskt inte så jätte trött men kul var det inte. Det första man börjar skolan med är en läxa till ons och ett prov om typ 2 veckor:( alltid nåt!


Dagens outfit fast andra byxor.

//Klara<3

Familje videos.

Igår kväll när jag skulle flytta över bilder på Trysil till min dator fick jag fel usb minne av pappa. Men det var bara bra för på minnet var det en massa filmer från t.e.x min 10 årsdag i Danmark och när jag och Ellie målar min lekstuga! haha jag och mamma satt och skratta tills klockan blev 20 i 11. Och nu har jag hittat ännu mer! så nu har jag allt på min dator. Sånt här ska man kolla på när man kanske är på lite sämre humör eller när man är äldre och vill visa sina barn hur man var när man var liten. Jag måste visa alla som är med på filmerna! hahaha!


kraam!

Bokat ÅRE med Ellie!

Hann inte berätta igår att min familj och Ellies familj bokade en kortvecka i ÅRE igår kväll! Vi ska åka natt tåg upp. Det är så himla roligt att åka natt tåg! hihi tycker iallafall jag och EllieXD Det är mycket roligare och skönare än att åka bil i typ 12h! På tåget kan man gå på toa när man vill och man blir inte lika trött och kan gå omkring om man blir sprallig och man kan spela spel m.m. Dessutom är det bättre för miljön!XD<3

Vi åker 20 Mars!



Förra året åkte våra familjer till Trysil:)




Jag och Nils i Åkulla.

Idag åkte pappa själv och jag och Nils åkte tillsammans. Mysigt var det att åka med brodern min:)


Hehe en suddig bild på mig och Nils när vi sitter i bilen påväg hem från Åkulla. Jag gjorde om den först med Pic say på mobilen och tog sen kort med kameran!

Nu ska vi till Ellie och prata om Åre...<3

Ta inte det billigaste när det gäller sminkremover!

Igår va jag så smart att jag sminkade mig fast min sminkremover  var slutXD så jag och carin åkte till stan och det enda jag sa till hon som jobbade i affären var"sminborttagning,den billigaste" hon visade mig sånna servetter som kostade 45kr. Så det belv ju bra tänkte jag. Men när jag använde dom så började mina ögon rinna och jag började snora och det har inte slutat än! dessutom luktade dom jätte starkt så jag var tvungen att tvätta händerna flera gånger inann jag gick och la mig:( Så köp inte det billigaste när det gäller sminkremover!XD

//Klara<3:)

Enda anledningen till att längta till Måndag.

Den enda anledningen till att jag längtar till Måndag är att Dramat börjar!:D<3

                            BIG LOVE!♥




Första Semlan (Zelman)

När jag åt lunch hos Carin idag fick vi semlor som "efterrätt". När jag köpte Zelma och det var Semledagen, så sa jag alltid "vi köper Zelmor" istället för "vi köper semlor" haha<3:) Och när jag skulle säga "hej Zelma!" blev det "hej semla!" hehe:)


                                                   Saknar dig Zelma<3                                                                                



Snuten i Hollywood 3.

Kollar på snuten i Hollywood 3 med familjen. Ska nog snart gå och lägga mig om jag överhuvudtaget ska vakna när klockan ringer på måndag...XD


Som ni ser på bilden så är Eddie Murphy med i denna filmen,och han är verkligen en av mina favoriter! Han är jättebra! Vill oxå bli så bra som hanXD<3


puss ock kram, skumbanan<3


Premiär Let's Dance!



Här är alla som ska vara med i Let's Dance i år!:)



Längtar till i kväll när det börjar! Jag tycker Let's Dance är så himlans kulXD I pauserna kan man ju inte låta bli att börja dansa...XP<33

Stallet med Carin idag.

Så fort pappa kommer hem ska jag åka till Carin. Vi ska åka till stallet där Carin ska prova ett nytt bett på City. Kommer bli kul som vanligt...:D 

I kväll blir det antagligen Let's Dance  kanske med Carin, vi får se<3

Ha en bra Fredag!

Bio-Narnia.

Om ca 5 h så sitter jag i Bio Capitols salong och kollar på Narnia 3 i 3D med Ellie och Maja:)

Om ca 4 h så sitter jag på campino och äter pizza med Ellie och Maja:)

Om ca 3,5 h så köper jag biljetter till bion med Ellie och Maja:)

Om ca 3 h sitter jag i bilen till stan med Ellie och Maja:)

Om ca 2 h är jag hemma hos Ellie:)

Och nu ska jag göra mig iording för en toppen eftermiddag/kväll:)



Hejdå!<3

Nyårsafton!

Ja nu ska jag berätta om nyårsafton!<3

Vi gick till ellie kl 6,va där typ halv 7. Vi fick varsin drink och typ prata och spela rundpingis:D Sen åt vi förrätt och DANSA!! hahaha herregud som vi dansa! hahaha jätte kul!XD Sedan var det huvudrätt och vi typ sjöng med mat i munnen och höll påXD haha och dansade igen... och ellen typ sjöng när hon skulle dela maten,aja det är svårt att förklara,men kul varre! och Lukas(ellies kusiner) lillebror Elias dansade breakdance, as coolt! Jag har en film på det men jag kan inte visa den här. Elias försökte lära oss fast det va svårt,eller man måste våga lixomXD

Jag kom på att Elias var jättelik Ulrik Munther,ni vet han som sjöng  i lilla melodifestivalen? så Ellie gav Elias sin stickade mössa(Ulrik brukar ha det på sig) och Elias började låtsas spela gitarr(för det gör ulrik oxå) det va såå likt! Lääskigt!XD 

ja,tillslut var det så varmt att vi gick ut en sväng. När vi kom tillbaka var det efterrätt. Jättegod va den! Vi dansade igen!<3 vi hade en dans tävling oxå. Elias och Lukas gjorde stagefighting till en låt,jätte coolt, bara det att när Elias skulle ramla slog han huvudet i en hylla så han fick en bula i huvudet:( Men det gick bra:) Sen var det tolvslaget!  Och alla började dansa,då menar jag Alla  , alla vuxna oxå! hihi kul<3 fast sen började alla vuxna dansa sina 80-tals moves så då gick vi upp på ellies rum och började brottasXD hehe, tjejerna mot killarnaXD skojj<3  Sen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde men det var kul!<3

Vi gjorde en massa andra saker oxå och jag har säkert berättat vissa saker i fel ordning men jag kan konstatera att detta var den bästa Nyårsaftonen i hela mitt liv! Det var verkligen hur kul som helst + att jag fick vänner<3

Hoppas din afton var minst lika bra som min!:P<3


jag ska!

jo,jag ska skriva om nårsafton men jag ska bara fixa en bildXd hihi<3 men jag lovar att jag ska skriva!

 Snart ska ellie och hennes kusiner komma till mig,lärde känna dom på nyår:P<<3


Hugs to you♥

Bloggen designad av:
Tasnim | Vardag & Bloggdesign


RSS 2.0